דף הבית > על הכביש - מדור רכב ותחבורה > פוסטה TV: כך מתעדות המצלמות המשטרתיות נהגים בשולי הדרך
במסגרת פעילות אגף התנועה של המשטרה נקלטו באמצעות מצלמות טקטיות עשרות כלי רכב שנסעו בשול הדרך, תוך עקיפה של העומס שהצטבר בנתיבי הנסיעה (22 נובמבר). חלק מהנהגים נעצרו ובוצעה נגדם אכיפה במקום. לחלק מבעלי כלי הרכב שתועדו ישלחו דו"חות לבתיהם. בסיכום הפעילות נרשמו 34 דו"חות בסך 750 שקל כל אחד, ונצברו לחובת הנהגים המצולמים שש נקודות.
מתחילת השנה נפגעו כ-90 בני אדם ב-50 תאונות בשולי הדרכים, מתוכם ארבעה נהרגו ו-19 נפצעו קשה. במשטרה מבהירים כי "אגף התנועה פועל כל העת באכיפה ממוקדת נגד עבירות השול, במטרה לשנות את תרבות הנהיגה ולהגדיל את סיכויי מבצעי העבירות להיתפס. האכיפה מתבצעת בשילוב אמצעים לתיעוד עבירות מסכנות חיים ובריונות וכאמור, חלק בלתי נפרד מהפעילות היא הצבת המצלמות הטקטיות, הממוקמות בפריסה ארצית. פעילות האכיפה תימשך בתקופה הקרובה כחלק מהמאבק בקטל בכבישים".
אתר "פוסטה" עושה את כל המאמצים לאתר זכויות על תמונות וסרטונים. אולם, בהתאם לסעיף 27א' לחוק זכויות היוצרים כל אדם הרואה עצמו נפגע עקב בעלות על זכויות היוצרים של תמונה או סרטון מוזמן לפנות להנהלת האתר
ניוזלטר יומי אל תיבת הדואר שלכם