
ביום רביעי (28 יולי) צפויה הגשת כתב אישום נגד רופא מתמחה מבית חולים במרכז הארץ, שלפי החשד תקף וניסה לרצוח את בן זוגה של חברתו לשעבר, נקמה לכאורה על כך שחברתו לשעבר, רופאה העובדת איתו בבית החולים, נפרדה ממנו לפני כשנה ונישאה לאדם אחר.
האירוע בביתה של הרופאה ובעלה הנוכחי התרחש בשבת 10 ביולי.
המשטרה טוענת שכאשר הרופאה היתה במשמרת בבית החולים הגיע החבר שלה לשעבר אל הבית שלה ושל בן זוגה, פרץ לדירה באמצעות מפתח שהיה ברשותו ותקף את הגבר אשר ישן במיטה באמצעות שוקר חשמלי.
לאחר מכן, טוענת משטרת רחובות, הרופא המתמחה שפרץ לבית ניסה להזריק לבעלה של האקסית שלו חומר הרדמה אשר במינון גבוה עלול להיות קטלני, אלא שהוא נאבק ברופא המתמחה, בן זוגה לשעבר של אשתו, והצליח להבריח אותו לפני שהספיק לבצע את זממו.
הבעל המופתע התקשר למשטרה והרופא המתמחה נעצר אחרי זמן לא רב בנסיעה בדרך לירושלים, ובחיפוש במכוניתו נמצאו סרבל שחור, מסיכת סקי ובקבוקונים עם חומר הרדמה.
החשוד, שביצע התמחות כרופא מרדים, מכחיש את המיוחס לו ועל שמו עדיין מוטל צו איסור פרסום. מעצרו הוארך מעת לעת, והיום הוגשה הצהרת תובע של פרקליטות מחוז מרכז על כוונה להגיש נגדו כתב אישום עם בקשה למעצר עד תום ההליכים.

סעיפי העבירות בכתב האישום המתוכנן עדיין לא ברורים: האם יהיה מדובר בנסיון רצח, או בתקיפה בנסיבות מחמירות.
היום המשטרה הוציאה הודעה בדבר סיום החקירה והצהרת תובע, עם תמונות המוצגים שנתפסו בתיק – מזרק ושוקר חשמלי, והבלטת החשד לנסיון רצח, למרות שכאמור סעיף האישום הסופי לא נקבע עדיין (25 יולי).
החשוד, המיוצג על ידי עו"ד עדי כרמלי, טוען שהגיע לביתה של חברתו לשעבר כדי להיפגש איתה, ולא ידע כי היא לא בבית. לדבריו, מאז נפרדו לפני כשנה הם היו בקשרי עבודה תקינים, ולא היתה כל כוונה לפגוע בבעלה. לדברי עו"ד כרמלי, המזרקים שנמצאו אצל הרופא שמשו אותו במסגרת עבודתו, ולא נתפסו בביתה של הרופאה ובן זוגה, שגם לה יש בבית ציוד רפואי.
שופט בית משפט השלום בראשל"צ, טל ענר, האריך את מעצר החשוד עד 28 ביולי לשם הגשת כתב אישום.

עו"ד כרמלי מסר בתגובה: "לצערי, המשטרה ניהלה את החקירה בקיבעון מחשבתי כשהיא לא נותנת לעובדות לבלבל אותה. הודעת הדוברות התמוהה, שכוללת חומרי חקירה ותמונות מתיק החקירה, עוד בטרם אלה צולמו על ידי ההגנה ובטרם החליטה הפרקליטות באילו עבירות יוגש כתב האישום, רק ממחישה את העניין. המשטרה התעלמה מגרסתו הסדורה של מרשי ומצאה לנכון ליתן לארועים פרשנות משלה. אני סמוך ובטוח שכאשר יינתן לנו יומנו בבית המשפט, התמונה תתברר לאשורה ויוכח כי חשדות המשטרה רחוקים מהמציאות כרחוק מזרח ממערב".









