צעיר בן 22 נעצר על ידי משטרת חדרה בחשד שאיים ברצח על בת זוגו ותקף אותה. אין זו הפעם הראשונה שבה הצעיר מסתבך בעבירות מהסוג הזה; תלוי ועומד נגדו כתב אישום בתיק קודם, בו נטען כי איים על בת הזוג.
החשוד הכחיש בחקירתו את המיוחס לו, מה שלא מנע מהמשטרה לבקש מבית משפט השלום בחיפה להאריך את מעצרו בשלושה ימים, בטענה שמלבד איומים ברצח, הוא גם חנק את המתלוננת.
בעוד שנציג המשטרה טען בדיון כי החשוד והמתלוננת בקשר זוגי מזה כשנתיים, הסנגור עו"ד יניב דניאל טען כי השניים אינם בני זוג. הסנגור הוסיף וטען כי המתלוננת שלחה לחשוד הודעות באובססיביות, שבחלקן יש אף דברי איום. "עולה תמונה מאוד מדאיגה דווקא מצידה של המתלוננת ולא מצדו של החשוד, לפיה היא שמה לעצמה מטרה לקחת את החשוד כרכוש שלה ולדאוג שלא יתקרב לאף אדם אחר ובטח לא לאישה אחרת", אמר עו"ד דניאל. "כמות ההודעות מאז שהשתחרר ממאסר לפני חודש היא מטורפת. מרגע שהוא לא עונה לה, היא שולחת הודעות שתבוא לחדרה ותדאג שיישב בבית סוהר ושהוא יצטער על כל הדברים".
"אין למשטרה שום חיזוק לזה שהחשוד חנק אותה", הוסיף הסנגור וטען, "אין שום עדות אחרת מלבד העדות שלה אחרי שהם היו באותו לילה ביחד והיא עזבה את הבית בבוקר. בגלל שהוא לא ענה היא החליטה ללכת למשטרה ולהגיש תלונה. הלקוח שלי הוא הקורבן".
השופטת שולמית ברסלב קיבלה את עמדת הסנגור והורתה על שחרורו של החשוד למעצר בית ובתנאים מגבילים נוספים.
אתר "פוסטה" עושה את כל המאמצים לאתר זכויות על תמונות וסרטונים. אולם, בהתאם לסעיף 27א' לחוק זכויות היוצרים כל אדם הרואה עצמו נפגע עקב בעלות על זכויות היוצרים של תמונה או סרטון מוזמן לפנות להנהלת האתר