
שני מוכרים למשטרה חוסלו הערב ליד ניצני עוז בשרון (חמישי, 2 ספטמבר).
ב-23:11 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב שרון על שני פצועים מחוסרי הכרה מאירוע אלימות בכביש 57 בצומת ניצני עוז, בשרון.
עד מהרה דיווחו חובשים ופראמדיקים של מד"א על שני גברים, אחד בן 30 והשני בן 45, ללא סימני חיים עם פציעות ירי חודרות, וקבעו את מותם בשטח.
חובש בכיר במד"א סארי אלוש סיפר: "כשהגענו למקום ראינו את שני הפצועים מחוסרי הכרה וסובלים מפציעות חודרות ומדממות בגופם. ביצענו בדיקות רפואיות אבל הם היו ללא סימני חיים ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותם".
שוטרי מרחב שרון הוזעקו למקום וסגרו את הזירה. צוות זיהוי פלילי הוקפץ אף הוא וכוחות משטרה מנסים להתחקות אחרי מבצעי הירי הקטלני.
לאתר "פוסטה" נודע כי שני הנרצחים הם יוסף תכרורי (45) וחאלד אלעוקבי סלאמה (37), תושבי קלנסווה, המוכרים למשטרה. נבדק חשד כי הרצח הכפול קשור לסכסוכים בתוך העיר אשר מדממת זה תקופה ארוכה.











אללה יירחמוק