מוכר למשטרה מחדרה נאשם בייבוא חמישה ק"ג קוקאין ומתאמפטמין מברלין

שתף כתבה עם חברים
הסמים נתפסו בתחתית כפולה במזוודה (צילום ארכיון להמחשה: משטרה)

כתב אישום הוגש (רביעי, 18.3) נגד אריאל אדינייאב (38), מוכר למשטרה מחדרה, בטענה שייבא קוקאין ומתאמפטמין מגרמניה.
לפי כתב האישום, ב-27 בפברואר הגיע אדינייאב לישראל בטיסה מברלין, כשהוא נושא בתוך מזוודה בעלת תחתית כפולה 2.97 ק"ג קוקאין ו-1.99 ק"ג מתאמפטמין. לאחר שנעצר הוא הועבר לחקירה במשרד ימ"ר ירושלים.

בהמשך נעצר תושב תל אביב (39) בחשד שהיה מעורב בייבוא. מעצרו של החשוד, המיוצג על ידי עו"ד מיכאל סיבוני, הוארך תחילה אך בהמשך הוא שוחרר לאחר שלא התבססה נגדו תשתית ראייתית מספקת. לעומתו, נגד אדינייאב המיוצג על ידי עורכי הדין חן מאירי ומיכאל סיבוני, הוגש כתב אישום לבית המשפט המחוזי מרכז.

התשתית הראייתית נגד אדינייאב מתבססת על דוחות פעולה של השוטרים שתפסו את הסמים ועדות סוכנת נסיעות אצלה רכש הנאשם את כרטיס הטיסה. בתיק עדות מעניינת של אחותו של הנאשם, שסיפרה לחוקרים כי אחיה לקח הלוואה בשוק האפור והיה לחוץ בשל החוב. מהבקשה להארכת מעצרו של הנאשם עד תום ההליכים עולה, כי בחקירתו הוא שמר לסירוגין על זכות השתיקה ובחלק מהחקירות האחרות מסר פרטים "משוללי היגיון וללא תימוכין", כהגדרת הפרקליטות. עוד עולה מהבקשה כי באמתחתו של הנאשם עבר פלילי הכולל עבירות אלימות.

השארת תגובה

2 תגובות על “מוכר למשטרה מחדרה נאשם בייבוא חמישה ק"ג קוקאין ומתאמפטמין מברלין”

  1. י אלקובי תפסיק למכור חשיש לילדים ותחזור לבנימינה יודעים בעיר שאתה מודיע משטרתי

  2. י אלקובי תפסיק למכור חשיש ולהלשין על כולם תחזור לבנימינה חולה נפש אחד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *