רצח יורם חכם: הוארך מעצרם של נחשון גוב ומיקי תורג'מן

שתף כתבה עם חברים

 

בית משפט השלום בראשון לציון האריך ביממה האחרונה את מעצרם של נחשון גוב ומיקי תורג'מן החשודים במעורבות כזו או אחרת בתיק הרצח של עו"ד יורם חכם.

במהלך הדיונים התברר כי בימים האחרונים החוקרים הטיחו בחלק מחשודים בפרשה – ביניהם אסי אבוטבול ומיקי תורג'מן – הקלטות שונות. במקרה של אבוטבול, המיוצג על ידי עורכי הדין מנשה סלטון ואבי כהן, ככל הנראה מדובר בהקלטת שיחה בין אבוטבול לאסיר שהעיד נגדו. ובמקרה של תורג'מן מדובר בשיחת טלפון בינה לבין אבוטבול אשר ככל הנראה נקלטה בהאזנות סתר שבוצעו לאבוטבול.

לגבי גוב, החשוד בהטמנת המטען ו/או בהפעלתו ומיוצג על ידי עו"ד ליאור אשכנזי, ככל הידוע לא הושמעו לו בשלב זה הקלטות כלשהן. אולם, נציג המשטרה בדיון כי חלה התפתחות דרמטית בחקירה. בתום הדיון קבע השופט עמית מיכלס כי במסמכים שהוצגו לו יש כדי לחזק את החשד, בעיקר בעניינו של חשוד אחר, דבר שמשליך גם על החשוד שלפני. יחד עם זאת, ציין השופט כי מחלק מהמסמכים עולה כי "קו חקירה מסויים אותו ביקשה היחידה החוקרת לבדוק, נשלל, וגם בכך מתחזק, ולו במעט, החשד הסביר נגד החשוד". בתום הדיון מעצרו של גוב הוארך עד 8 ביוני.

od salton menashe150 150  od cohen avi 151   od ashkenazi lior
 עו"ד מנשה סלטון  עו"ד אבי כהן  עו"ד ליאור אשכנזי

בתוך כך, הוארך מעצרה של מיקי תורג'מן, החשודה בסיוע לרצח ומיוצגת על ידי עורכי דין עינב צרפתי, ראפת נאשף ואחמד עיראקי. בדיון בעניינה ציין נציג המשטרה כי לא כל החשודים נמצאים מאחורי סורג ובריח. מה שאומר שיתכן שכבר בימים הקרובים יבוצעו מעצרים נוספים בפרשה. עוד התברר כי בשיחה שהושמעה לה נשמע אבוטבול מבקש ממנה להעביר סכום כסף וים לאדם אחר. לא ברור בשלב זה מתי בוצעה השיחה ולאיזו מטרה נועד הכסף.

כך או כך, בתום הדיון השופט קבע כי המסמכים שהוצגו לו מחזקים את החשד הסביר למעורבותה של החשוד ברצח. לגבי טענות הסנגורים כי מדובר בחקירה ממוחזרת, קבע השופט כי "אין מדובר בחומר חקירה שהיה בידי המשטרה בדיונים קודמים, בטח לא בדיונים שהתקיימו בשנת 2015". בעקבות כך, מעצרה של תורג'מן הוארך גם כן עד 8 ביוני.

 

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *