עלה ל-17 מספר מזכירות בימ"ש שלום באר שבע שנדבקו בנגיף

שתף כתבה עם חברים

ארבע עובדות נוספות ממזכירות המעצרים בבית משפט השלום בבאר שבע אובחנו כחולות קורונה, ומספר החולות המאובחנות באותה מזכירות עלה ל-17 (!) עובדות.

מנהלת המחלקה חזרה מחו"ל לפני מספר שבועות ובה החלה ההדבקה. לאחר שאובחנה כחולה, התגלו בהדרגה מזכירות נוספות, ובהמשך אליהן קולגות נוספות מאותו מדור, שנדבקו בנגיף. בשבועיים האחרונים, כמעט מדי יום מודיעה דוברות בית המשפט על עובדות נוספות שנדבקו באותו מדור. מבין ארבע החולות המאובחנות האחרונות, שלוש נמצאות בבידוד מ-18 במרס. עובדת נוספת ממדור פלילי/מעצרים נמצאת בבידוד החל מ-25 במרס. החקירה האפידימיולוגית שעורך משרד הבריאות טרם הסתיימה, ועל הקהל אשר פקד את מדור מעצרים בבית משפט השלום בבאר שבע לפני 25 במרס לשמור על בידוד ולהיבדק בהתאם להנחיות משרד הבריאות. בית משפט השלום בבאר שבע ממשיך בפעילותו, כמו גם כל בתי המשפט, במתכונת חירום.
ב-16 במרס, לפני הדיווח על העובדת החולה הראשונה שהתגלתה בבית המשפט, ואלו שבאו בעקבותיה, דיווחה עו"ד אסתר בר ציון לפוסטה על הפרת הנחיות משרד הבריאות בהיכל בית המשפט בבאר שבע, ואי הקפדה על יישום ההנחיות על ידי עובדי ומשמר בית המשפט.

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *