
המחלקה לחקירות שוטרים הגישה כתב אישום בגין מעשה מגונה והפרת אמונים נגד השוטר ששי מגל (41) ממגדל העמק, ששימש כראש משרד תנועה בתחנת תבור.
לפי כתב האישום, תחילת האירוע היתה עם מעצרו של קטין כבן 17 שנהג ללא רישיון וקיבל זימון לשימוע למחרת, בתחנת תבור. אימו של הקטין ליוותה אותו לתחנה, לצורך השימוע.
על פי הנטען, השוטר מגל הכניס את האם והקטין (ממוצא בדואי) למשרדו – ואז שאל אותה היכן בעלה. כאשר הבין כי האשה גרושה, הורה לקטין להמתין מחוץ למשרד.
לפי כתב האישום, בהיותם במשרד, שאל השוטר את המתלוננת על חייה ומשפחתה. האמא השיבה כי היא חוששת שייגרם נזק לעתידו של בנה הקטין. השוטר שאל מדוע היא עצובה והיא השיבה כי היא גרושה ו"קשה לה".
לפי האישום, בתגובה אמר לה מגל כי קיימת ביניהם "כימיה" וכי הם כבר "מעבר לשלב הידידותי", כלשונו. השוטר הוסיף ואמר שהוא יגיע לבקר אותה ואף יביא עימו פרחים.
בכתב האישום נטען, כי השוטר ביקש מהמתלוננת את פרטיו של הגרוש שלה וערך לגביו בדיקה במערכות המשטרתיות. אחר כך, אמר לה כי הגרוש שלה הוא "זבל של בן אדם".
לפי האישום, בשלב זה קם השוטר ממקומו, התיישב סמוך למתלוננת והחל ללטף את לחיה הימנית, ללא הסכמתה. עקב טיפול שיניים חשה המתלוננת כאבים בלחי ואמרה לו זאת.
נטען, כי מגל הוריד את היד מהלחי והחל ללטף את החלק העליון של זרועה של המתלוננת. בתגובה, היא החלה לרעוד עקב חששה מהנאשם.
לפי האישום, השוטר אמר לה "תסתכלי עליי" וסובב את ראשה לעברו, כך שפניו היו צמודים לפניה. המתלוננת, בתגובה, נסוגה עם גופה מעט לאחור והנאשם החל ללטף את ירכה השמאלית.
נטען כי המתלוננת שוב נסוגה לאחור, אך מגל אחז את ידה. בשלב זה השוטר הציע שתיקח את בנה הביתה ולאחר מכן תשוב לתחנה, כי לדבריו הוא "תורן לילה". האשה ניסתה להתחמק, השיבה כי עליה לעבוד וביקשה שיסייע לה ורק יזהיר את בנה מלשוב ולבצע עבירות.
לפי האישום, מגל השיב כי הוא ישאיר את התיק בטיפולו, יניח אותו על השולחן ולא יזין את פרטיו של הקטין במערכת המשטרתית ובהמשך, יעדכן אותה כי התיק נגנז.
לאחר מכן הציע השוטר לבקר את המתלוננת בעיר מגוריה ועבודתה. בלית ברירה, היא הנהנה בחיוב. לאחר מכן, נטען, מסר השוטר למתלוננת את מספר הטלפון שלו.
לפני שהמתלוננת עזבה את המשרד, הוא אמר לה כי הוא רוצה חיבוק ומיד משך אותה אליו ובניגוד לרצונה, חיבק אותה, תוך שהוא מצמיד את גופו ואת איבר מינו אל גופה. כך לפי כתב האישום. השוטר שאל עוד, האם הוא יכול לנשק אותה. היא השיבה בשלילה וברחה.
לפי כתב האישום, הנאשם נמנע במכוון מלהזין את פרטי המעצר של הקטין במערכת המשטרתית, וביצע מעשה מגונה והפרת אמונים.
עו"ד שאדי סרוג'י ממשרד תמי אולמן המייצג את הנאשם, מסר בתגובה כי מרשו מכחיש את המיוחס לו וטוען כי מדובר בעלילת שווא. לדבריו, "משפחתה של המתלוננת מתנכלת לשוטרי התחנה בשל ענייניו של בן משפחה אחר, וזהו מארב מתוכנן שנעשה לשוטר".

