נעצר חשוד שהיה מעורב בתאונת "פגע ברח" בכפר עראבה

שתף כתבה עם חברים
זירת התאונה

הולך רגל נפגע הלילה (6.5) בכביש 805, בין עראבה לדיר חנא, בתאונה בה היו מעורבים אופנוע, הולך רגל ורכב פרטי. הולך הרגל (30) פונה למרכז הרפואי גליל נהריה במצב קשה עם פגיעה רב מערכתית.

לפי החשד, רוכב האופנוע שנהג ללא רישיון פגע בהולך הרגל ולאחר מכן גם ברכב הפרטי, ששני נוסעיו נפגעו קל ופונו לבית החולים פוריה. מהחקירה עולה עוד, כי החשוד השאיר את האופנוע בזירה ונמלט רגלית לאחד הבתים בכפר.

המשטרה פתחה בחיפושים אחר החשוד, שהסגיר עצמו בשעות הלילה. מדובר במוחמד עאסלי (27) מהכפר עראבה, שהובא לבית משפט השלום בעכו, שם השופט זיאד סאלח האריך את מעצרו ביומיים.

עו"ד חמוד אחסאן, סנגורו של עאסלי מטעם הסנגוריה הציבורית, מסר בתגובה: "החקירה נמצאת בראשיתה, רק לפני זמן קצר נפגשתי עם מרשי לראשונה. בית המשפט החליט על הארכת מעצר למשך יומיים לצורך השלמת חקירה. עם התקדמות החקירה נגיב בהתאם".

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *