בית משפט השלום בראשון לציון האריך פעם נוספת את מעצרם של מאור מלול ורון שבח, מכפר יונה ונתניה, שנעצרו לפני יותר מחודש בנתב"ג בחשד למעורבות בניסיון חיסול של ברוך בוקל בנתניה.
במהלך הדיון התברר כי השבוע נלקחו מהחשודים דגימות די אן איי ובחקירתו של שבח הטיחו בו החוקרים סרטון ממצלמות אבטחה בזירת הירי. לטענת החוקרים, ניתן לראות בו את המאבק בין שבח לבוקל. נציג המשטרה ציין בדיון כי הזיהוי הוא אינו חד משמעי אבל יש ראיות נוספות שמחזקות את החשד כי שבח אכן היה בזירה . אחת מהראיות היא דימיון שיש בין הנעל שנראת בסרטון לנעל שהייתה על רגלו של שבח בעת מעצרו. החוקר ציין כי לא כלל הראיות, אשר מחזקות את החשד, הוטחו בחשודים.
השופטת שירלי דקל נוה האריכה את מעצרם עד 8 באוקטובר וקבעה: "התרשמתי כי מאז הדיון הקודם המשטרה פעלה במרץ וביצעה פעולות חקירה רבות, שחיזקו באופן משמעותי את החשד נגד החשודים". עוד ציין השופט: "אומנם, עד היום לא הוטחו בחשודים כל הראיות שנאספו לגביהם, והסיבות לכך עולות מתיק החקירה אך מדובר בראיות בעלות פוטנציאל מפליל משמעותית".
לכתבה קודמת על מעצר החשודים לחצו כאן









