חשד: גנבו רכוש וכסף מאורחי בית מלון בת"א

שתף כתבה עם חברים

 

בפעילות מהירה של המשטרה סוכל ניסיון בריחה מהארץ של חשוד, לאחר שביצע לכאורה מספר גניבות באחד מבתי המלון בתל אביב. החשוד נעצר והובא לחקירה.

היום (ד') הודיעה המשטרה על מעצר חשודה, אחת מעובדות בית מלון בתל אביב, בחשד כי גנבה לכאורה, במהלך עבודתה במלון, רכוש השייך לאורחי המלון. החשודה נעצרה כאמור והובאה לחקירה בתחנת המשטרה. במהלך החקירה התברר לחוקרי המשטרה כי ישנו חשוד נוסף, החשוד אף הוא לכאורה בגניבת רכוש האורחים.

עם גילוי זהותו, המשטרה ביצעה מס' פעולות חקירתיות מהירות לאיתורו המיידי של החשוד. בחלוף שעות ספורות, אותר החשוד ע"י השוטרים בביקורת דרכונים בנתב"ג, כשרק תיק צד קטן לגופו ודק' לפני שהצליח להימלט מהארץ. ברשותו אף נמצא סכום כסף גדול במזומן.

לציין כי חקירה זו הייתה בשיתוף פעולה מלא ופורה ביחד עם קב"טית המלון ומנכ"ל המלון ועבודה משותפת עימם היא שהביאה לתפיסה מהירה של החשוד שניסה כאמור להימלט.

הרכוש שנגנב מאורחי המלון כלל כסף מזומן, כרטיסים למשחקי כדורסל בהיכל נוקיה וככל הנראה גם תכשיטים.

עם היוודע גניבת הכרטיסים (למשחק שהתקיים הערב), מיהרו השוטרים להיכל נוקיה בתל אביב, כשהם מתצפתים על מקומות הישיבה של הכרטיסים הגנובים. לא חלף זמן רב ולמקום הגיעו שני גברים ואישה והתיישבו במקומות של הכרטיסים הגנובים.

שוטרים שתצפתו במקום ניגשו אליהם ועיכבו אותם לתחנת המשטרה, לגביית הודעתם.

שני החשודים שנעצרו (האישה בת 30 והגבר שנעצר בנתב"ג בן 28) יובאו מחר לדיון בהארכת מעצרם בבית משפט השלום הת"א.