![]() |
| המפכ"ל בכותל המערבי |
מפכ"ל המשטרה, רב ניצב יוחנן דנינו, הדליק הערב (4.12) נר שמיני של חנוכה בכותל המערבי, יחד עם צוות החקירה של היחידה המרכזית בירושלים, שהביאו למעצר מיידי האבנים באירוע בו נפגעה תינוקת בת שנתיים בשכונת ארמון הנציב בעיר.
במהלך הטקס, סיפר המפכ"ל: "בחג זה של גבורה, הגיבורים שלי הם לוחמי הימ"מ, שבפעילות שהתאפיינה באומץ לב, מקצועית, נחישות ודבקות במטרה, הביאו לחיסולם של שלושה חברי חוליית מחבלים, ששמה לה למטרה לבצע פיגועים רחבי היקף כנגד תושבי ישראל. בכך מנעו הלוחמים פגיעה בחיי אדם והבטיחו את שלומם וביטחונם של אזרחי מדינת ישראל"
עוד הוסיף המפכ"ל: "שוטרי היחידה המרכזית בירושלים, הנמצאים איתנו כאן, שבפעילות מקצועית ונחושה הובילו לפענוח מהיר של אירוע ידוי אבנים, לעבר רכב שנסע בארמון הנציב בירושלים, במהלכו נפצעה תינוקת בת שנתיים, על לא עוול בכפה".
בסיום דבריו אמר: "כל השוטרים והשוטרות, לוחמים ומתנדבים, הנמצאים בכל חלקי הארץ כדי להגן על תושבי מדינת ישראל – אני מאחל חג חנוכה שמח לכולם"
![]() |











