סוף שבוע באגף התנועה: 6 כלי רכב הורדו מהכביש, 10 הושבתו

שתף כתבה עם חברים
אחד הרכבים המשופרים שנתפסו בסוף השבוע (צילום: משטרה)

בסוף השבוע נרשמו על ידי המשטרה 107 דוחות תנועה, מתוכם שמונה דוחות נרשמו לנהגי כלי רכבים משופרים, ונגד שישה נהגים שנהגו בזמן פסילה. שישה רכבים הורדו מהכביש ו-10 רכבים הושבתו.

בין הדוחות הבולטים: מהלך פעילות משטרתית יזומה שנערכה בסוף השבוע בשפרעם, שוטרים עצרו לבדיקה שגרתית רכבים שבאחד מהם נהג צעיר בן 25 תושב העיר, שנפסל לנהיגה על ידי בית משפט. בירור שערכו השוטרים גילה, כי מדובר בנהג חדש שבית המשפט אף גזר עליו תשעה חודשי מאסר עקב עבירות תעבורה – מאסר שאותו הוא אמור להתחיל לרצות היום (7.7).

הנהג נלקח לחקירה והיום הגישה נגדו חטיבת התביעות במשטרה כתב אישום ובקשה למעצר עד לתום ההליכים בגין נהיגה בפסילה ונהיגה ללא פוליסת ביטוח בתוקף, לבית משפט השלום לתעבורה בעכו.

בפעילות אחרת בכפר אעבלין, במהלך סיור שיגרתי הבחינו שוטרים בנהג שניסה לשנות את כיוון מסלול נסיעתו בעת שהבחין במשטרה. השוטרים פתחו במעקב אחרי הנהג, עד שזה החנה את רכבו בחניה. בדיקה שערכו העלתה, כי מדובר בנהג שאינו מחזיק ברישיון כלל, הוא פסול מנהיגה ותלוי נגדו עונש מאסר על תנאי לתקופה של שמונה חודשים. רק לפני שנה הוא ריצה מאסר על עבירות דומות.

החשוד (40), תושב חיפה, נעצר ונחקר. היום (7.7) הוגשו נגדו כתב אישום ובקשה למעצר עד תום ההליכים בגין נהיגה בפסילה, נהיגה ללא רישיון נהיגה ונהיגה ללא ביטוח בתוקף.

מהמשטרה נמסר:
משטרת ישראל תמשיך לפעול כנגד עברייני התנועה ותביאם לדין במטרה להרתיעם ובמטרה להפוך את התנועה בכבישים הבינערוניים ובישובים לבטוחה יותר לנוסעים ברכב ולהולכי הרגל.

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *