512: נחשף הסכם עד המדינה של "הלודאי"

שתף כתבה עם חברים

עורך הדין שי שורר דרש מהשופט בני שגיא במהלך הדיון שהתקיים היום (9.9.15) בפרשה 512 לקבל לידיו את חומרי חקירה. "אפילו רשימת חומרים אין לנו… אני מבין את הבעייתיות רק רוצה תשובה.. מתי נקבל את החומרים כדי להשיב לעניין הארכת המעצר".

התובע הראשי , עו"ד ניסים מרום, אמר בתגובה כי יש רשימת חומרים.. חסרים 'רק' התימלולים … עניין של שני קלסרים בנוגע לעופר בוהדנה.

od shay shorer120   od marom nissim zeliger 200 200
 עו"ד שי שורר  עו"ד ניסים מרום

עו"ד שורר ביקש במהלך הדיון את ההסכם עם עד המדינה של הלודאי. התובע התחייב להעביר את ההסכם, והדיון נדחה עד להעברת ההסכם לידי הסנגור . הדיון בהוכחות נקבע ל – 22 באוקטובר.

לגבי כל תיק החקירה, מרום הודיע לשופט שכל החומרים יועברו לדיסקים. לדבריו, נסרקו  כבר 60 קלסרים של שני האירועים המרכזיים – ניסיונות החיסול של רוזנשטיין בגני התערוכה ויהודה הלוי. "תוך חודש נסיים לסרוק את כל השאר … נשארו עוד 180 קלסרים".