חשד במודיעין: גברים צרכו שירותי מין מקטין

שתף כתבה עם חברים

שלושה גברים נעצרו הבוקר (23 בפברואר) בחשד כי צרכו שירותי מין מקטין.

במשטרת מרחב שפלה התנהלה בחודשים האחרונים חקירה סמויה בחשד לצריכת זנות מקטין ועבירות מין נוספות ע"י מספר בגירים מרחבי הארץ.

חקירת המשטרה, שהחלה בעקבות ממצאים שעלו במסגרת פעולות של יחידה 105 בלהב 433, הועברה לתחנת המשטרה במודיעין. מבדיקת חוקרי המשטרה עלה כי קטין, בן 16, תושב העיר,  התכתב עם גברים בגירים באתרי אינטרנט שמוכרים בקהילה הלהט"בית והציע להם שירותי מין בתמורה לתשלום. מספר בגירים יצרו קשר עם הקטין ויזמו עמו מפגשים רבים שהתקיימו ברכבם או בדירות, ובמהלכם קיימו איתו יחסי מין בתמורה לתשלום כספי, סמים או אלכוהול.

הבוקר, עם המעבר לשלב הגלוי של החקירה, נעצרו שלושה חשודים – תושבי מודיעין (31), לוד (35) ומושב בשרון (52)  – לאחר שהצטברו נגדם ראיות רבות לכאורה על כך שקיבלו שירותי מין מהקטין בתמורה לתשלום. בחיפוש שנערך בבתיהם נתפסו מוצגים רבים. יש לציין כי עולה חשד כי גברים נוספים קיבלו שירותי מין מהקטין, אך בעניינם לא התגבש בשלב זה חשד סביר.

היום יובאו שלושת החשודים לדיון בבקשת המשטרה להאריך את מעצרם בבית משפט השלום בראשל"צ.