בילוי במדורה הסתיים בקטטה המונית ושני פצועים: אתמול (26.5.16) לפנות בוקר נעצרו 16 חשודים אשר היו מעורבים בקטטה המונית אשר התרחשה ליד אצטדיון וינטר בר"ג. במהלך חגיגות ל"ג בעומר, חשדה קבוצה של חוגגים כי הקבוצה שלידה גנבה לאחד מהם את מכשיר הטלפון שלו. חילופי האשמות הדדיות גלשו במהרה לקטטה המונית. כוחות משטרה גדולים של מרחב דן אשר הגיעו למקום, עצרו 16 מעורבים בקטטה .
שני מעורבים נוספים (21 , 23 ), אשר נפצעו בקטטה באורח קל ובינוני, פונו לבי"ח תה"ש ואיכילוב, כשאחד מהם נזקק לניתוח. אתמול הובאו להארכת מעצרם שמונה מהמעורבים, חלקם משכונת רמת עמידר. מעצרם של שישה הוארך עד יום ראשון. שני קטינים, המיוצגים על ידי עורכי הדין נס בן נתן ותמיר סננס, שוחררו היום בתנאים מגבילים.
מהמשטרה נמסר כי "כל מקרה של אלימות , יטופל במלוא החומרה וכי הם יפעלו בכל הכלים העומדים לרשותם על מנת למצות את הדין עם המעורבים בקטטה" .









