
הפרקליטות הגישה כתב אישום חמור על עבירות מין נגד רופא ילדים, ד"ר מרבי ג'נשווילי (74), שעבד במרפאת קופת חולים כללית בשכונת יד אליהו בתל אביב.
בכתב האישום שהוגש לבית משפט השלום בעיר נטען, כי הרופא ביצע מעשים מגונים רבים בכוח בעובדת חדשה במרפאה.
נטען כי שבועיים לאחר תחילת עבודתה נעמד ד"ר ג'נשווילי מאחוריה, סמוך לעמדת העבודה שלה באזור קבלת הקהל, ונגע בכתפיה שלא בהסכמתה לצורך גירוי, ביזוי או סיפוק מיני.
נטען כי החל ממועד זה ובהזדמנויות רבות, הנאשם ביצע שורה של מעשים מגונים במתלוננת בכך שליטף את ראשה, ליטף את כתפיה, ליטף את פניה ונגע בגבה. כחודש לאחר תחילת עבודתה, נטען כי הרופא נישק אותה בעורף ולאחר מכן בפניה, בניגוד לרצונה.
לפי כתב האישום, במועד נוסף נכנסה המתלוננת לחדר הצוות במרפאה, ומיד אחריה נכנס הרופא לחדר, סגר את הדלת, חיבק ונישק אותה בפניה תוך שימוש בכוח.
בתגובה, כך נטען, המתלוננת ניסתה להשתחרר מאחיזתו של הנאשם והזיזה את ראשה כדי להתנגד לנשיקה.
בנוסף נטען כי המתלוננת ביקשה שיפסיק, והנאשם השיב: "תני לי עוד קצת". לפי האישום, כאשר שחרר מעט את אחיזתו, ניצלה המתלוננת את ההזדמנות כדי לצאת מהחדר.
מכתב האישום עולה, כי אחרי מספר ימים הגיעה המתלוננת לחדרו של הנאשם במרפאה על מנת שיבדוק את אוזנה. לפי הנטען, ד"ר ג'נשווילי אמר לה שתסגור את הדלת, בדק את אוזנה ומיד התיישב מולה והרים את חצאיתה, תוך שנגע בה מתחת לחצאית.
הפרקליטות טוענת כי המתלוננת ביקשה מהנאשם שישלים את הבדיקה ומשכה מטה את החצאית, הוא הפסיק לגעת בה ונתן לה מרשם לטיפול באוזניה.
לפי כתב האישום, בהזדמנות נוספת נכנסה המתלוננת לחדרו של הנאשם במרפאה להעביר לו מסמך, הוא הורה לה לסגור את הדלת, קם לכיוונה, חיבק ונישק אותה בניגוד לרצונה וביקש שתיגע באיבר מינו.
נטען כי הרופא הניח את ידה של המתלוננת על איבר מינו, מעל הבגדים, תוך שדחף אותה בכוח לכיוון מיטת הטיפולים בחדר. לפי האישום, המתלוננת הזיזה את ידה והנאשם המשיך לחבק אותה בכוח.
לטענת הפרקליטות, בשלב זה הרופא נגע בידו באזור מפשעתה מעל החצאית, המתלוננת הרימה מעט את קולה ואמרה לו שיש הרבה אנשים בחוץ והיא צריכה לחזור לעבודה, ועזבה את החדר.
אתר חדשות פלילי >>
רשימת עורכי הדין הפלילים המומלצים >>>
בהזדמנות נוספת, כך נטען, המתלוננת עמדה בסמוך למכונת הצילום במרפאה, הרופא נכנס למקום ונישק אותה בפניה, היא קפאה במקום ללא תזוזה.
במועד נוסף, טוענת הפרקליטות, המתלוננת נכנסה לחדרו של הרופא על מנת להביא לו מסמכים של אחת המטופלות, הנאשם סגר את הדלת, חיבק את המתלוננת והחמיא לה על יופיה.
עוד נטען, כי הרופא הניח את רגלו סמוך למפשעתה של המתלוננת, הרים את חולצתה ואת חזייתה ואז ביצע מעשה מגונה.
לפי כתב האישום, המתלוננת אמרה לו מספר פעמים "לא" וניסתה לכסות את גופה, והרופא בתגובה תפס את ידה בכוח וניסה לגעת באמצעות ידה באיבר מינו. נטען כי המתלוננת אמרה שהיא חייבת לשוב לעבודה וברחה מהחדר.
בהזדמנות נוספת, בה נטען כי ניסה לנשק אותה, המתלוננת אמרה לרופא: "אני מבקשת לא לגעת בי יותר".
התובעת, עו"ד שרון הר ציון מפרקליטות מחוז תל אביב, טוענת כי הנאשם ביצע במתלוננת פעמים רבות מעשים מגונים שלא בהסכמתה החופשית, בחלקם תוך שימוש בכוח.
קראו גם:
תלונה שנייה על עבירת מין נגד רופא ילדים מאיכילוב וממודיעין עלית









