
תושב רמלה נעצר אמש בחשד להחזקה וסחר ביותר מקילוגרם קוקאין (20 באוגוסט).
על פי המשטרה, במסגרת פעילות של לוחמי יס"מ שפלה ביחד עם בלשי תחנת רמלה ולוחמי מג"ב מרכז נגד סחר בסמים, זיהו הבלשים כלי רכב אשר נוסע בכביש 431 שעורר את חשדם והורו לו לעצור. החשוד ניסה להימלט מהשוטרים עם רכבו ללא הצלחה ובסריקה ברכבו חשפו השוטרים חומר החשוד כסם מסוג קוקאין במשקל של 1.125 קילוגרם, בשווי מוערך של כמיליון שקל.
כלל המוצגים הועברו להמשך מיצוי ראיות במעבדות הזיהוי הפלילי של משטרת ישראל.
בתום הפעילות נעצר לחקירה החשוד, עמאד אלעגו (42), מרמלה והיום הובא לבית משפט השלום בפ"ת, שם ביקשה המשטרה להאריך את מעצרו בעשרה ימים.
מהדיון עלה כי הסמים נתפסו בחלק האחורי של הרכב ולא היו מחולקים למנות. סנגורו של החשוד מטעם הסנגוריה הציבורית הכחיש את המיוחס של מרשו וטען כי הרכב אינו רשום על שמו של החשוד.
כך או כך, בתום הדיון, השופט ווסים ג'בארה, שעיין בחומרי החקירה ושמע את טיעוני הצדדים, קבע כי קיים חשד סביר והאריך את מעצרו עד 25 באוגוסט.









