
מאמן מכבי תל אביב בכדורגל, רוני דיילה, הוא המאמן הבכיר בליגת העל שנחקר במשטרה בחשד להטרדה מינית של נהגת מונית, בעקבות תלונה שהתקבלה בסוף השבוע.
דיילה נחקר במשטרת לב תל אביב ושוחרר בתנאים מגבילים (3 מאי).
דיילה מסר בעקבות האירוע החמור: "מבקש להתייחס לעניין שעלה נגדי במהלך היום. אירע מקרה בשעות המוקדמות של יום חמישי בבוקר, במהלך נסיעתי הביתה במונית. איני זוכר את פרטי האירוע, שכן שתיתי יותר מדי ולכן גם בחרתי לקחת מונית.
"במידה שדבריי פגעו בנהגת המונית, אני מתנצל בפניה בכנות ובכל הלב על כך. אני מבקש להתנצל גם בפני כל אנשי המועדון ובפני האוהדות והאוהדים הנפלאים שלנו. התנהלות זו אינה עומדת בסטנדרטים ובערכים שאני מציב לעצמי. אני לוקח אחריות על הסיטואציה ומתחייב ללמוד ממנה, להשתפר ולטפל בדברים הללו באופן מקצועי וראוי. שוב, אני מתנצל בכנות”.
מתלונת נהגת המונית ומפרטי החקירה עולה, שהמאמן יצא מבילוי במועדונים בתל אביב בשעה 4 בבוקר כשהוא שיכור, עלה למונית, ולטענת הנהגת הוא הטריד אותה מילולית בגסות במהלך הנסיעה.
נהגת המונית התלוננה למחרת.
הבוקר המאמן זומן לחקירה והודה ש"שתה המון" באותו לילה. בסיום חקירתו הוא שוחרר והורחק מהמתלוננת.









