חיפה: בני זוג חשודים בהחזקת 13 גרם קוקאין

שתף כתבה עם חברים

לאחר שמעצרם הוארך פעם אחת, הוחלט לשחררם מהתחנה מבלי שהוגש כתב אישום

צילום ארכיון להמחשה: משטרה

שוטרים מתחנת חיפה ערכו חיפוש בדירה ברחוב אבן גבירול בחיפה ותפסו יותר מ-13 גרם קוקאין, כמו גם 5,900 שקל במזומן (3 יוני).
בעקבות ממצאי החיפוש נעצרו בני זוג, גבר ואישה בני 32, בחשד להחזקת סמים.

שני החשודים הובאו בנפרד לדיונים בבית משפט השלום בחיפה, שם ביקשה המשטרה מהשופט אור לרנר להאריך את מעצרם.

בעניינו של החשוד טענה המשטרה כי מסר גרסה במסגרת החקירה. עוד נטען כי על אף שהסם שנתפס לא חולק למנות, קיים חשד להחזקת סמים שלא לצריכה עצמית.
כך נטען גם לגבי החשודה, לה אין עבר פלילי.

סנגורם של השניים, עו"ד איהאב זבידאת, אמר בדיונים: "אני לא חולק על קיומו של חשד סביר. יחד עם זאת, אינני רואה כיצד ניתן להתקדם עם תיק חקירה שבו המשטרה הגיעה עם צו חיפוש, הסמים נתפסו בבית… עילת השיבוש אינה גבוהה".

לאחר שעיין בחומר החקירה קבע השופט אור לרנר כי החקירה נמצאת בראשיתה וקיימות פעולות חקירה נוספות המחייבות את הימצאות החשודים במעצר לצורך ביצוען. לכן, מעצרם הוארך עד היום (8 יוני).

היום החשודים שוחררו מתחנת המשטרה, מבלי שהוגש נגדם כתב אישום.