
השר לביטחון לאומי, איתמר בן גביר ומפכ"ל המשטרה רב-ניצב דני לוי העניקו דרגת ניצב וכתב מינוי לעירן נהון, שמונה ליועץ המשפטי של משטרת ישראל.
ניצב נהון כיהן בשנים האחרונות כיועץ המשפטי של שירות בתי הסוהר, ולפני כן מילא שורה של תפקידים במערך התביעות ובמטה משטרת ישראל.
במסגרת תפקידו בשב"ס היה שותף למהלכים משמעותיים לחיזוק המשילות בבתי הסוהר, הקשחת תנאי כליאת המחבלים וביטול הטבות שניתנו להם לאורך השנים.
השר בן גביר: "אני מברך את עירן נהון על כניסתו לתפקיד היועץ המשפטי של משטרת ישראל. עירן היה שותף מרכזי למהפכה בשב"ס, לחיזוק המשילות ולהפסקת ההטבות למחבלים. הוא מהאנשים שלא מחפשים למה אי אפשר, אלא איך אפשר. אני בטוח שהוא יביא גם למשטרת ישראל מקצועיות, אחריות וייעוץ משפטי שמעניק לשוטרים ולמפקדים את הכלים לבצע את משימתם למען ביטחון אזרחי ישראל".









