כתב אישום נגד חמישה שב"חים שנתפסו באתר בנייה בבת-ים

תגיות
שתף כתבה עם חברים
צילום: דוברות המשטרה

בתום חקירה שנוהלה בתחנת משטרת בת-ים, התביעה המשטרתית במחוז תל אביב הגישה כתב אישום ובקשה למעצר עד תום ההליכים נגד חמישה שוהים בלתי חוקיים (שב"חים) תושבי יהודה ושומרון, שנעצרו באתר בנייה בבת-ים.

ב-20 ביולי, במהלך פעילות אכיפה יזומה של שוטרי תחנת בת-ים באתר בנייה ברחוב בן גוריון, חמשת הנאשמים (בגילאי 23-43) אותרו כשהם מועסקים במקום והועברו לחקירה.

במסגרת החקירה עלה כי חלק מהנאשמים עשו שימוש במסמכים מזויפים במטרה להסוות את זהותם ואת שהייתם הבלתי חוקית בישראל, חרף היותם מורחקים משטח המדינה בעקבות הליכים קודמים.

מעצרם של החמישה הוארך מעת לעת על ידי בית המשפט. במסגרת זו נאספו ראיות וממצאים שהבשילו לכתב אישום על עבירות כניסה או ישיבה בישראל שלא כחוק ושימוש במסמך מזויף.

"משטרת ישראל תמשיך לפעול בנחישות נגד שוהים בלתי חוקיים ונגד כל גורם המעורב בעבירות נלוות, תוך מיצוי הדין עם המעורבים, למען שמירה על ביטחון הציבור", נמסר מהמשטרה.