
כתב אישום על החזקת נשק ותחמושת הוגש השבוע נגד צעיר מוכר למשטרה ממושב במועצה האזורית לכיש.
הנאשם כפיר כלפו כהן (23) נעצר על ידי שוטרי מרחב לכיש לאחר מציאת שני כלי נשק בדירה בשדרות אליה הגיע לסירוגין.
לפי כתב האישום שהוגש לבית משפט השלום באשקלון, כהן החזיק ב-17 באוגוסט, במחסן בקומת קרקע של הבניין, אקדח גלוק עם מחסנית שהכילה 14 כדורים ואקדח מסוג "זיג זאואר" עם מחסנית שהכילה שמונה כדורים.
המעצר הוארך מעת לעת ובתחילת השבוע הגישה התביעה המשטרתית כתב אישום על שתי עבירות החזקת נשק ושתי עבירות החזקת תחמושת.
התשתית הראייתית נגד הנאשם מתבססת על דוחות פעולה משטרתיים, צילומי אבטחה, די-אן-איי על חלקים שונים של האקדחים וראיות נוספות.
הנאשם, שמיוצג על ידי עו"ד עינב יתח, הכחיש תחילה את המיוחס לו אך לאחר שהוטח בו שיש גילוי די-אן-איי – מסר כי בעת ששהה בדירה נגע "במקרה" באקדחים.
התביעה הדגישה את המסוכנות שנשקפת לטענתה מהנאשם, לנוכח הטענה שהחזיק בשני אקדחים "מוכנים לשימוש".
לצד כתב האישום, הוגשה בקשה למעצרו של הנאשם עד תום ההליכים. מהבקשה עולה כי באמתחתו הרשעות קודמות בעבירות אלימות, נשק וסמים. כמו כן תלוי ועומד נגדו מאסר מותנה.









