אישום: אב היכה את בנו עד שנזקק ליומיים אשפוז בבית חולים

שתף כתבה עם חברים

ילד בן 12 שב הביתה סמוך לחצות, אביו התעצבן והיכה אותו עם קופסת ירקות, מסגרת של תמונה ומטאטא מתכת

אילוסטרציה: Lucas Metz מאתר Unsplash

כתב אישום הוגש נגד תושב רהט (30), בטענה שתקף קשות את בנו בן ה-12. כתוצאה מאלימות האב, כך נטען, בנו אושפז בבית החולים במשך יומיים.

מכתב האישום עולה, כי ב-27 בספטמבר סמוך לחצות שב הקטין אל ביתו. אביו כעס על שובו בשעה מאוחרת וביקש שיחכה לו ישוב על הרצפה באחד מחדרי הבית. נטען כי הקטין עשה כן, והאב הלך למטבח ונטל קופסת ירקות, מסגרת של תמונה ומטאטא מתכת. בכתב האישום נטען כי הוא נכנס לחדר בו שהה בנו, ושם הכה אותו באמצעות הכלים הללו בגבו ובידיו. כתוצאה מהתקיפה נשברה הזכוכית של מסגרת התמונה, הילד החל לדמם ואושפז בבית החולים סורוקה במשך יומיים.

עו"ד לימור רוט חזן

עם הגשת כתב האישום, הפרקליטות ביקשה להאריך את מעצרו של האב עד תום ההליכים. מנגד, הסנגורית שלו, עו"ד לימור רוט חזן, עתרה לשחררו. מאחר ששירות המבחן המליץ לשחרר את האב להליך טיפולי, השופט אמיר דורון קיבל בסופו של דבר את עמדת ההגנה והורה על שחרור האב למעצר בית מלא ובתנאים מגבילים נוספים.

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *