חשד: תושב הפזורה הבדואית חטף ותקף את בנו ובת-זוגו

שתף כתבה עם חברים

האב שנעצר עם שני חשודים נוספים טוען כי לא היה מרוצה מהתנהגותו של בנו ולכן הסיע אותו ואת חברתו לתחנת המשטרה

שלושה חשודים נעצרו (צילום ארכיון להמחשה: משטרה)

שלושה מוכרים למשטרה מהפזורה הבדואית בנגב נעצרו בחשד שחטפו  צעיר ובת-זוגו, איימו עליהם ותקפו אותם.
החשודים הובאו לבית משפט השלום בבאר שבע, שם ביקשה המשטרה להאריך את מעצרם בשמונה ימים בחשד לעבירות חטיפה, קשירת קשר לפשע, תקיפה ואיומים.

בדיון התברר כי המתלוננים בתיק הם צעירה ובן זוגה שהוא גם בנו של אחד החשודים.

בכוונת המשטרה לבדוק מצלמת אבטחה באזור החטיפה. כך או כך, בבית המשפט ביקשה המשטרה להאריך את מעצרם של החשודים.
סנגורם של החשודים, עו"ד שלום בן שבת, הכחיש את המיוחס למרשיו. הוא טען כי אביו של המתלונן לא היה מרוצה מהתנהגות של בנו אשר "סיכנה חיי אדם", ולכן כ"אקט חינוכי" החליט להסיעו לתחנת המשטרה כדי ששם "יטפלו" בבן הסורר. לטענתו, כאשר הבן הבין את הסיטואציה, הוא הפך את היוצרות והתלונן בעצמו כי נחטף ואוים.
"צריך איזשהו היגיון בניסיון לחטוף את הבן שלך לתחנת המשטרה", אמר הסנגור, "אלא אם כן יש איזו עדות שהוא אידיוט גמור, אני לא מצליח להבין את הרציונל".
השופט ירון פנש קבע כי קיים חשד סביר ועילה למעצרם של החשודים, והאריך את מעצרם בשבוע.