דף הבית > מבזקים צווארון לבן > חשד: מורים ממזרח ירושלים רכשו תעודות הוראה מזויפות
עשרות מורים ובעלי מקצועות אקדמיים נוספים, תושבי מזרח ירושלים, נחקרו בשבוע האחרון במשטרה, בחשד שזייפו תארים מאוניברסיטת א-נג'אח בשכם והתקבלו לעבודה במערכת החינוך בישראל ובמוסדות שונים.
משרד החינוך הגיש תלונה למשטרה, בחשד לזיוף מסמכים ותארים בהיקף נרחב ושיטתי. בשבוע האחרון כאמור נחקרו במפלג ההונאה במחוז ירושלים עשרות חשודים שרכשו על פי החשד תעודות מזויפות.
הבוקר (ראשון 21 בפברואר) עצרה המשטרה שלושה חשודים עיקריים בקשירת הקשר וזיוף המסמכים ומכירתם. אחד העצורים הוא גאזי סורי (59) מירושלים. סנגורו עו"ד רמי עותמאן אמר כי החשוד לא הגיש מסמכים מזויפים למשרד החינוך, וכי ניתן היה לחקור אותו במשך כמה ימים ללא מעצר, כפי שנעשה עם חשודים רבים אחרים אשר קיבלו לפי החשד את טובת ההנאה.
שופט בית משפט השלום בירושלים, אלעד לנג, האריך את מעצרו של החשוד עד 25 בפברואר.
אתר "פוסטה" עושה את כל המאמצים לאתר זכויות על תמונות וסרטונים. אולם, בהתאם לסעיף 27א' לחוק זכויות היוצרים כל אדם הרואה עצמו נפגע עקב בעלות על זכויות היוצרים של תמונה או סרטון מוזמן לפנות להנהלת האתר
ניוזלטר יומי אל תיבת הדואר שלכם