נתניה: התפתחות בחקירת הירי לעבר מספרה ואירוע דקירה שקשור אליו

תגיות
שתף כתבה עם חברים

המשטרה עצרה שני חשודים – האחד בגין אירוע הירי והשני בגלל דקירה שהתרחשה לפני שבועיים. על פי החשד, הקשר בין שני אירועי האלימות הוא ניסיון לנקמה

(צילום ארכיון להמחשה בלבד)

יממה לאחר שצעיר מוכר למשטרה, בשנות ה-20 לחייו, נפצע באירוע ירי בעיר, המשטרה עצרה שני חשודים. האחד בגין אירוע הירי והשני – באירוע דקירה לפני כשבועיים. על פי החשד, קיים קשר בין שני האירועים. כך נודע לאתר "פוסטה".

תזכורת:
ב-29 באפריל סמוך ל-16:00, התקבל דיווח על אירוע אלימות במספרה בעיר, שבמהלכו בוצע ירי לעבר שמשת המקום. כתוצאה מהאירוע נפצע קל צעיר, בשנות ה–20 לחייו. מדובר במוכר למשטרה, שנזקק לטיפול ופונה למרכז רפואי סמוך.

כוחות המשטרה ביצעו סריקות מואצות לאיתור חשודים, לצד איסוף ממצאים ופעולות חקירה בזירה.

בחלוף מספר שעות נעצר יוסף יאלאו (25) מנתניה בחשד למעורבות בירי ופציעתו של הצעיר. המשטרה יחסה לו עבירות של ירי, החזקת סכין ופציעה כשעבריין מזויין.

היחידה החוקרת ביקשה להאריך את מעצרו בשישה ימים. מהדיון עלה כי בידי חוקרי המשטרה צילומי מצלמות אבטחה. בתום הדיון, מעצרו של יאלאו הוארך על ידי השופט דן באומן עד 3 במאי.

בתוך כך, אתמול (29.4) נעצר אביב דהן (24) מנתניה בחשד כי ב-14 באפריל היה מעורב בדקירתו של יאלאו ופציעתו. היום התקיים דיון בעניינו של החשוד, כשבסיומו הוחלט על שחרורו למעצר בית עד 4 במאי.

לאתר "פוסטה" נודע, כי הפצוע באירוע הירי במספרה הוא קרוב משפחתו של דהן. לאור זאת, החשד שנבדק על ידי שוטרי תחנת נתניה הוא כי לאחר שיאלאו נדקר לפני כשבועיים הוא החליט לנקום את פציעתו והיה מעורב בירי לעבר קרוב משפחתו של החשוד דהן במספרה בעיר.