עוד הסתעפות בחקירת רונאל פישר: אחד מקבלני התשתיות והביוב הגדולים בארץ נחקר לאחרונה במח"ש בחשד שהעביר לפישר סכומי כסף בלתי נתפסים המוערכים בחצי מליון דולר. לפי החשד, פישר ומלכה ביימו תצוגת תכלית לפיה מתקיימת חקירה בעניינו גם בלהב 433, בנוסף לשני תיקי חקירות נגדו שכבר נפתחו ביחידת משטרה בצפון הארץ, והוא גם נחקר בעניינן כאשר עו"ד פישר הוא זה אשר ייצג אותו תמורת מאות אלפי שקלים.
לפי החשד, פישר ומלכה "תפרו" לקבלן את שני התיקים בצפון הארץ, וכאשר נמסר לו על תיק נוסף שנפתח נגדו במרכז הארץ, הוא היה בשל לסחיטה הגדולה, ולתשלום סכום העתק בו מדובר. כדי להמחיש את רצינותו הראה פישר לקבלן מסמכים מסוימים על הקשר שלו עם קצין בכיר במשטרה ופקיד בכיר ברשות המסים.
בשבוע שעבר הוא נחקר במח"ש ומסר את גרסתו לדברים, ורק אז שוחרר.
במח"ש מתכוונים לזמן את השניים לחקירה בשעות הקרובות, מה שיגרור כותרות ענק, ולא מן הנמנע כי כבר בשעות אלה הם מצויים בחקירה בה הם יידרשו להסביר למה התכוון פישר כאשר הציג תיעוד שלהם איתו ביעד אקזוטי.
פרקליטו של הקבלן הוא עו"ד בני כץ, שביקש לא להתייחס לפרטים הקשורים בחקירה.
בתוך כך נודע, כי גם שני הקבלנים מאזור השרון אשר נעצרו בשבוע שעבר הודו כי שילמו לפישר כ-600 אלף שקל, לכאורה באותה שיטה. לטענת הסנגורית שלהם, עו"ד ליה פלוס, הם שילמו לפישר עבור יעוץ משפטי בלבד בתמורה לחשבונית מס כנדרש בחוק.









