השעיה לשוטר שהטריד מינית מתנדב

שתף כתבה עם חברים

המשטרה הודיעה כי הוחלט להוציא לחופשה כפויה את השוטר מנשה יוסף, סגן מפקד יחידת סיור בתחנת מסובים, שנאשם במעשה מגונה והטרדה מינית של מתנדב בתחנה.

אתמול פרסמה מנכ"לית מרכזי הסיוע לנפגעי תקיפה מינית, אורית סוליציאנו, מכתב למפכ"ל רוני אלשיך, בו ביקשה להתריע על כך שהשוטר שכנגדו הוגש כתב אישום בתחילת החודש עדיין משרת במשטרה ואינו מושעה. סולציאנו טענה כי עצם העובדה שהמתלונן הוא גבר אינה דבר מובן מאליו, ויש להתייחס לתלונה בחומרה יתרה. המשטרה הודיעה בתגובה כי רק אתמול נמסר למחלקת המשמעת עותק כתב האישום, ובעקבות זאת השוטר כבר זומן לשימוע לצורך השעייתו עד לסיום ההליך הפלילי.

od alon moshe
עו"ד משה אלון

סנגורו של יוסף, עו"ד משה אלון, מסר: "קיבלנו לידינו את חומר החקירה. לעניות דעתי, קיימות סתירות ותמיהות העולות מעדותו של המתלונן ומן הסתם, הדברים יחשפו במסגרת ניהול המשפט. חבל מאוד שהמשטרה ממהרת להוציא את השוטר לחופשה כפויה וזאת מתוך לחץ של גורמים חיצוניים. אני סמוך ובטוח שבשימוע שיערך לשוטר נצליח להחזירו לשירות עד לבירור המשפט".