חשד: קטינים ארגנו קרבות כלבים עד למותם

שתף כתבה עם חברים

שלושה קטינים נעצרו בחשד לארגון קרבות כלבים בכפר קאסם

 krav klavim
 אחד מכלבי האמסטף שהשתתף בקרבות

שוטרי אורגן כפר קאסם מתחנת קדמה, בשיתוף יחידת התצפיות של מג"ב ומפקדה כפרית שרון של מג"ב, בסיוע יחידת הפיצו"ח של משרד החקלאות, ביצעו פעילות יזומה שכללה תצפית ומארב על מתחם באזור כפר קאסם, שבו נודע כי מתקיימים קרבות כלבים.

במהלך הפעילות זוהו מספר נערים כאשר הם משסים כלבים אחד בשני, ולמעשה מבצעים במקום מה שנקרא "קרבות כלבים". מהמשטרה נמסר כי הכוחות הגיעו אל המקום ואיגפו את זירת העבירה, כך שהנערים שניסו להימלט נתפסו, ואילו שלושה קטינים בני 15-17 מכפר קאסם נעצרו.  

שלושת הכלבים הבוגרים שהיו במקום, מסוג אמסטף, נתפסו והועברו לטיפול רפואי, לידי נציגי "תנו לחיות לחיות", שנכחו אף הם במקום. כמו כן נמצאו במקום גורים שנאספו אף הם לטיפול רפואי. בנוסף, לצערם של נציגי הגופים שהשתתפו במבצע, בסריקות השטח נמצאו מספר גוויות כלבים.

היום הקטינים העצורים מובאים לבית המשפט לדיון בהארכת מעצרם.