
שלושה גברים מבית דגן נעצרו בחשד למעורבות, כל אחד על פי חלקו, באירועי אלימות וירי בגזרת העיר ראשון לציון.
השלושה, שנעצרו על ידי שוטרי תחנת ראשון לציון, הם:
אוריאל עוזרי אלי (36) מבת דגן
דוד ביטון (47) מבית דגן
דניאל ביטון (33) מבת דגן
דוד ביטון ועוזרי אלי חשודים בתגרה ונשיאת נשק וירי, בעוד שדניאל ביטון חשוד בתגרה, איומים ותקיפה.
לאחר חקירה ראשונית, השלושה הובאו לבית משפט השלום בראשון לציון, שם ביקשה המשטרה להאריך את מעצרם.
לטענת המשטרה, השלושה נעצרו במסגרת אירוע אלים, שכלל ירי מנשק חם, אשר התרחש ב-25 בספטמבר. מהדיונים בעניינם של החשודים עלה, כי הירי בוצע מתוך רכב. כמו כן נודע, כי לצד המעצרים תפסה המשטרה כלי נשק.
עוד נודע, כי על פי החשד של המשטרה, האירוע שמיוחס לחשודים התחלק לשתי תקריות בהפרש של מספר שעות: אירוע מקדים באזור מיושב ואירוע נוסף, שכלל ירי, אשר התרחש בבית עלמין. כתוצאה מהירי, פגעו מספר קליעים ברכב.
בתוך כך, לצד ממצאים שנאספו ועדויות שנגבו, המשטרה אספה מצלמות אבטחה שמהן עלה תיעוד חלקי של האירוע. בתיעוד נראים מספר אנשים, שזוהו על ידי המשטרה.
החשוד אוריאל עוזרי אלי, שמיוצג ע"י עו"ד יצחק איצקוביץ', הכחיש את המיוחס למרשו.
בתום הדיונים, השופט איתמר סיון, שבחן את חומרי החקירה ושמע את טיעוני הצדדים, האריך את מעצרו של עוזרי, בפעם הרביעית, ועד ל-5 באוקטובר.
בדיון בעניינו של החשוד ביטון, טען נציג המשטרה כי מדובר באירוע אלים ומתוכנן של שניים נגד אחד, תוך שימוש בנשק וחפצים אחרים.
סנגוריהם של השניים הכחישו את המיוחס למרשיהם.
בתום דיון בעניינם, השופט דרור קלייטמן, הורה על שחרורם של השניים בתנאים מגבילים שונים.










