
כתב אישום הוגש נגד רועי אשולי (35) ועמיר מכתבי (26) מתל אביב, בטענה שביצעו עבירות אלימות בעת בילוי במועדון בעיר.
שני הנאשמים מוכרים למשטרה. אשולי הורשע בתיק אנשי ארגון מוסלי ונידון במאי 2017 ל-15 וחצי חודשי מאסר, לאחר שהורשע בקשירת קשר לביצוע פשע (רצח) של אוהד פרנקו ודניאל סמארה ובסחיטה באיומים. מכתבי הורשע ביולי 2015 בסיוע לגידול מריחואנה ונידון לחצי שנת מאסר.
על פי כתב האישום הנוכחי נגד השניים הוגש על ידי פרקליטות מחוז תל אביב בתום חקירת שוטרי תחנת תל אביב צפון. נטען בו כי ב-20 ביולי 2017, בעת שהשניים בילו במועדון בנמל תל אביב, סמוך לשעה שלוש לפנות בוקר שלף אשולי תרסיס גז פלפל וריסס אדם כלשהו. לפי האישום, דקות לאחר מכן החלו חילופי מהלומות בין הנאשמים לבין אחרים. בשלב זה, כך נטען, מכתבי שלף גז פלפל וריסס על אדם אחר שהיה בקרבתו. מיד לאחר מכן, אשולי ריסס שוב בפניו של אחר.
מכתב האישום עולה, כי אשולי הוצא מהמועדון על ידי מאבטח. נטען כי בהמשך, במתחם מחוץ למועדון, החלה תגרה בין מספר אנשים, שבה השתתפו הנאשמים. במהלך התגרה שלף מכתבי תרסיס וריסס את פניו של אחד המאבטחים, וגם לעבר אחרים.
![]() |
![]() |
בכתב האישום מצוין כי אל המקום הוזעקו שוטרים, שעם הגעתם החלו לרדוף אחר מכתבי. מכתב האישום עולה, כי כאשר אחד השוטרים תפס את מכתבי, האחרון ריסס גם אותו בגז פלפל, ולאחר מכן היכה את השוטר באגרוף לפניו. לפי האישום, השוטר איבד את הכרתו ופונה לבית החולים איכילוב, מה שלא מנע ממכתבי לרסס גם שוטר אחר בגז פלפל. שוטר זה, כך נטען, ניסה לעצור את מכתבי ולהשתלט עליו, אלא שלפי האישום, אשולי נעמד ביניהם וניסה למנוע זאת.
לאחר מעצרם של השניים, בחלוף מספר ימים הם שוחררו ממעצר והתיק הועבר לפרקליטות. כעת, כתב האישום שהוגש מייחס לשניים עבירות של של תקיפה סתם. מכתבי מואשם גם בתקיפת שוטר בנסיבות מחמירות, בעוד שאשולי מואשם גם בהפרעה לשוטר בשעת מילוי תפקידו.
משפטם של השניים – המיוצגים על ידי עו"ד יקי קהן ועו"ד שחר חצרוני ממשרד עו"ד נוי סננס שפרלינג וחצרוני – עתיד להתחיל בחודש יוני בפני השופטת מעין בן ארי.









