האנגר 11 נמל תל אביב: מנהל אירועים נחקר בחשד לתקיפת בליין שנעצר

שתף כתבה עם חברים

החשוד סירב למסור פרטים של חבר שלו שנמלט, אבל השופט שחרר אותו בתנאים בנימוק שיתכן והמשטרה תפסה את האדם הלא הנכון

אלימות במועדון  (צילום: Mike Wilson מתוך אתר Unsplash)

השופט הבכיר יחזקאל הראל מבית משפט השלום בתל אביב, הורה לשחרר (שישי, 21.12) ממעצר את את מ"ר, צעיר שהגיע לבלות בהאנגר 11 בתל אביב ונעצר בחשד שתקף יחד עם אחר את מנהל האירועים במסיבה שהתקיימה במקום.

מהחקירה עולה כי לאחר השעה ארבע לפנות בוקר התפתח בעמדת שמירת המעילים ויכוח בין רובין וחברו לבין המתלונן – ויכוח שהסלים לאלימות. לפי המשטרה, המתלונן הגיע כשהוא מדמם לשוטרים שעבדו במקום בבשכר, וטען כי הותקף באלימות על ידי שני אנשים, אחד מהם הוא החשוד שכאמור נעצר, וטען כי דווקא מנהל האירועים הוא זה שתקף אותו. 

הן המתלונן והן החשוד נחקרו באזהרה, אולם בעוד שהמתלונן שוחרר לדרכו, החשוד נעצר והובא לבית משפט השלום, שם ביקש נציג המשטרה רס"ב מארק מליר להאריך את מעצרו בארבעה ימים. נציג המשטרה הציג לשופט הראל צילומים של המתלונן לאחר שהותקף, והוסיף כי אחת מפעולות החקירה שבכוונת המשטרה לבצע היא לתפוס את צילומי האבטחה במטרה לברר מה בדיוק קרה.

עו"ד כהן השופט הראל

הסנגורית, עו"ד יפעת כהן, טענה מנגד כי בתיק אין ולו גם חשד סביר. היא הוסיפה כי המשטרה יכולה היתה לערוך עימות בין המתלונן לבין החשוד, כדי לברר האם האיש הנכון נעצר. בנוסף היא טענה כי רובין לא אמור לשמש "בן ערובה" עד שהמשטרה תאתר את את החשוד הנוסף הדרוש לחקירה, הגם שהלקוח שלה מסרב למסור את שמו.

השופט הראל ציין כי החשד המיוחס לחשוד הוא ברף הנמוך, והוסיף כי קיים ספק האם אכן הוא זה אשר תקף את המתלונן. כמו כן ביקר השופט את העובדה שלא בוצע עימות בין השניים. זאת ועוד, השופט ציין כי צילומי האבטחה מצויים נכון למועד החלטתו בידי המתלונן, ולפיכך החשוד אינו יכול לשבש את החקירה. לפיכך הוא שחרר אותו בתנאים מגבילים שעיקרם כספיים: חתימה על התחייבות עצמית של 5,000 שקל, ערבות צד ג' של 4,000 שקל והפקדת 1,000 שקל במזומן.

השארת תגובה

2 תגובות על “האנגר 11 נמל תל אביב: מנהל אירועים נחקר בחשד לתקיפת בליין שנעצר”

  1. הייתי שם מאבטחים ליצנים קיבלו מכות אצל משתי הבחורים למה לא רושמים את השם המלא של הבחור. ?