|
| לפי החשד, בוזגלו הותקף בחבורה (אילוסטרציה) |
שופט בית משפט השלום באשקלון, עידו כפכפי, האריך את מעצרו של אלירן חובב (25) מאשדוד, המזוהה עם "הכנופייה הגרוזינית" המקורבת לעבריין בני שלמה. חובב נעצר בחשד לסחיטה ותקיפה של נתנאל בוזגלו מאשדוד, המוכר אף הוא למשטרה.
חובב – שהיה לכאורה יעד לפגיעה מצד אנשי ארגונו של דומרני, כפי שנחשף בפרשת "בלוק חוסם" – מכחיש באמצעות סנגוריו, עורכי הדין נס בן נתן וחיים שטיינברגר, את המיוחס לו.
על פי החשד, אתמול (13.1), חובב ומספר מעורבים נוספים – ביניהם אחיינו של בכיר במשפחת פשע מוכרת – תקפו את בוזגלו, ככל הנראה בבית וברכב באשדוד, וסחטו אותו באיומים ובכוח. נבדק חשד כי הרקע לכך הוא סכסוך כספי.
בלשי ימ"ר לכיש עצרו את חובב ואת שאר המעורבים, אולם בתום חקירה הוחלט להביא להארכת מעצר רק את אחד מהחשודים, כשהשאר שוחררו. ברשותו של חובב נתפסו שיקים לגביהם נבדק החשד כי הוא קיבל אותם מבוזגלו. החוקרים עצרו גם את בוזגלו, בחשד לשיבוש חקירה. בוזגלו עצמו לא שיתף פעולה עם החוקרים, ולא הגיש תלונה.
השופט כפכפי קבע בהחלטתו להאריך את מעצרו של חובב, בין היתר, כי "הממצאים שנתפסו על החשוד – יש בהם כדי לחזק את החשד, וההסברים שמסר לאותם ממצאים אין בהם כדי להוות הסבר סביר". כאמור, השופט קבע כי קיים חשד סביר והאריך את מעצרו של חובב עד ה-20 בינואר.
![]() |
![]() |
| עו"ד נס בן נתן | עו"ד חיים שטיינברגר |
בתוך כך, המשטרה הביאה את בוזגלו בפני שופט לצורך שחרורו בתנאים מגבילים. השופט נענה לבקשה ושחרר אותו למעצר בית עד ה-20 בינואר, בכפוף לערבויות כספיות, איסור יציאה מהארץ ואי יצירת קשר עם שאר המעורבים.
עו"ד שטיינברגר, המייצג את חובב יחד עם עו"ד בן נתן, מסר בתגובה: "החשוד חבר קרוב של מר בוזגלו. בוזגלו עצמו, שנחקר ארוכות במשטרה, מכחיש כל אירוע אלים עם החשוד. מדובר בניסיון של המשטרה לייחס בכוח אירוע שכלל לא קרה. החשוד משתף פעולה, מכחיש את האירוע המתואר ואנו סמוכים ובטוחים שעם התקדמות החקירה האמת תצא לאור".









