כתב אישום הוגש (ראשון, 11.8) ) לבית המשפט לתעבורה בתל אביב נגד אסרף אלעביד (22), נהג חדש מרהט, בטענה שנהג בשכרות.
לפי כתב האישום, ב-9 באוגוסט לפנות בוקר נהג הנאשם ברכב רנו בבת ים ונעצר על ידי שוטר לצורך בדיקת שכרות. בדיקה העלתה כי בגופו 270 מיקרוגרם, פי ארבעה מכמות האלכוהול המותרת לנהג חדש (50 מיקרוגרם). עוד התגלה במהלך הבדיקה, כי רישיון הנהיגה של אלעביד נשלל בחודש פברואר למשך 26 חודשים.
המשטרה עצרה את הנאשם, ואתמול הוגש נגדו כתב אישום. השופט אלעד שור האריך את מעצרו ב-10 ימים לצורך קבלת תסקיר מבחן, כך שדיון הקראת כתב האישום יתקיים ב-21 באוגוסט.
הסנגורית של הנאשם, עו"ד שירן דוד, מסרה לפוסטה: "הוגש נגד מרשי כתב אישום המייחסת לו נהיגה תחת פסילה. מרשי הוא אדם נורמטיבי ללא עבר פלילי, וכרגע הם מחכים לתסקיר. אין סיבה שהוא יישב במעצר תחת סורג ובריח כאחרון העבריינים. נושא שלילת הרישיון נבדק כרגע, ביחד עם שאר חומר הראיות. כרגע אנחנו מתמקדים בשחרור לחלופת מעצר ולאחר מכן נדון בתיק המרכזי".





