
שוטרי ימ"ר חוף עצרו ביממה האחרונה את שמוליק הרוש המוגדר כראש ארגון פשע מנהריה, בחשד למעורבות בסחיטה באיומים. כך נודע לראשונה לאתר "פוסטה". הרוש (40) נעצר בתום חקירה סמויה בחשד שסחט באיומים אדם אחר ואיים עליו. המשטרה ביקשה מבית משפט השלום בחיפה להאריך את מעצרו בחמישה ימים.
יש לציין כי ביום חמישי שעבר כבר נעצר חשוד בפרשה בגין איומים בלבד – תושב זרעית בן 44, איש עסקים ללא עבר פלילי, שבעברו עבד במשמר בתי המשפט. הוא הובא ביום שישי לבית משפט השלום בחיפה בבקשה להאריך את מעצרו. סנגורו, עו"ד באסל פלאח, הכחיש את המיוחס למרשו.
במהלך הדיון ציין נציג המשטרה כי הרוש, שמיוצג על ידי עו"ד ציון שמעון, שמר בחקירתו על זכות השתיקה באופן גורף. במהלך חקירתו הראשונית הוא נשאל לגבי מספר שמות, בהם שמו של הקורבן. האיום המדובר הוא מתחילת החודש, כשלמשטרה נודע עליו בימים האחרונים. עוד התברר כי המשטרה כבר ניסתה לאתר את הרוש ביום מעצרו של החשוד השני, ללא הצלחה.
לפי המשטרה, העבירות התבצעו במהלך שיחת ועידה בהשתתפות שני החשודים והקורבן, אולם בידי המשטרה אינדיקציה לתקשורת נוספת בין הרוש לבין הקורבן. עוד נבדק במהלך החקירה כי קורבן העבירה פרסם דבר מה ברשת החברתית פייסבוק והחשודים נשאלו על כך, אך למשטרה אין את הפרסומים עצמם. לפי אותו פוסט, הרקע הוא חוב כספי של הרוש כלפי הקורבן. במשטרה סבורים כי המצב הוא הפוך, והקורבן הוא זה שחייב כספים להרוש.
בתום הדיון, השופטת מריה פיקוס בוגדאנוב קבעה כי קיים יסוד סביר לחשד שהרוש היה מעורב בביצוע העבירה המיוחסת לו. לדבריה, שתיקתו מעצימה את החשד נגדו. לאחר בחינת מכלול הנתונים וחלקו של הרוש, מעצרו הוארך עד 11 בנובמבר.
בתוך כך, בתום הדיון בעניינו של החשוד השני בסוף השבוע, השופט אהוד קפלן החליט על שחרורו בתנאים מגבילים לאחר שקבע כי החשד נגדו אינו בעוצמה גבוהה. "חלקו של החשוד באירוע מינורי, אם בכלל", ציין השופט.
עדכון (11.11.20)
שמוליק הרוש, שנעצר בתחילת השבוע על ידי ימ"ר חוף בחשד למעורבות בתיק סחיטה, שוחרר הבוקר מהיחידה החוקרת מבלי שהובא לבית המשפט לאחר שהחשד נגדו לא התחזק.
הרוש נחשד כי סחט באיומים אדם אחר ואיים עליו. בדיון הקודם בעניינו נטען על ידי המשטרה כי העבירות התבצעו במהלך שיחת ועידה בהשתתפות שני החשודים והקורבן.
עו"ד ציון שמעון, המייצג את הרוש, מסר: ״כפי שטענתי, מדובר במעצר מיותר. טוב היה לו היחידה החוקרת היתה מפעילה שיקול דעת ומשחררת את מרשי לאחר חקירה קצרה. ״












כלב נובך לא נושך בעבר עשו תעבודה בשבילו כאלה שקבורים בעכו והחיים ברחו לטורקיה , כרגע הכלב יעצר יקשקש בזנב במשטרה וישתחרר להמשיך לנבוח
עוד יומיים בבית משטרה חפרית ככה עבריינים חיים ברווחה כלכלית מסחיטות ופרוטקשן באין מפריע , הפרקליטות תגיד שהתיק חלש ועוד מעצר שווא ועוגמת נפש לאזרח הגון וישר ואנשים נורמטיבים ימשיכו לסבול מאוזלת ידה של החוק
תעשו טובה שימו אותו סוף שבוע אם מיכאל בחדר .ושיעשו טלפון לדקל וקנין 🤣🤣🤣
שמוליק זה הגבר של הצפון אבל אני לא מבין מה לו ולשימי ביטון
כולם עובדים עם המשטרה היום כולם מלשינים
שמוליק שמוליק לא יודע נשמע כמו שם של … קטן קטן וחסר ביטחון איפה אנטנה שעמדה איתו והוא צחק עליה….
יום גשום כבר סוף עונה התגעגעתי כבר שנה !!!!!
איך ראש ארגון פשע כל פעם מסתבר כמו נער בר מצווה
כולם בארץ רועדים מהראש ארגון הזה שעושה פגישות בשיחת ועידה מה נסגר עם הבחורים הטובים בארץ עם בחורים כאלה עדיף להיות דייג בחוף אכזיב פעם היו בחורים טובים מילה זה מילה כבוד היום כל בחור טוב מחזיק צוות יחצנים ומנהל דיגיטל ( כי צריך חשבון פיסבור טיקטוק ועוד פלוס לתפעל ) מנהל שמועות להפיץ שמועות מנהל קרדיטים לקחת קרדיטים על דברים שלא עשו
פעם בנהריה כלום היו בחורים טובים לא מדברים רק עושים לא לוקחים קרדיטים היה פרנסות בשפע היום בנהריה כל ילד עם 1600 שקל בחודש מביטוח לאומי הולך להיות מלווה בריבית וגובה חובות ומודיע משטרתי הכל הולך בנהריה שמואל הרוש היקר תעבור למרכז ניראה אותך שורד יום אחד נהריה זה שלולית תיהיה גבר פעם אחת בחיים שלך תעבור למרכז ניראה אותך שוחה בים הגדול עם הכרישים בלי דמיונות עם המציאות להתמודד בסוף יש בורא לעולם ורק בורא עולם עושה צדק ובצדק
אי אפשר מבורא עולם
״עַד-מָתַי רְשָׁעִים יְהוָה: עַד- מָתַי, רְשָׁעִים יַעֲלֹזוּ.״
״שֹׁפֵךְ דַּם הָאָדָם בָּאָדָם דָּמוֹ יִשָּׁפֵךְ״
שמוליק חביב כלבי חלבי אוהבים אותך החברה ממגד׳ל שמס מקסימום נחתום עליך ערבות בכפר על תדאג
התכעגעתי כבר שנה…
שמוליק גבר של הצפון? להביא ערבים על יהודים זה גבר? להתחבא בכפר אצלהם זה גבר? להביא את אמיר הגרוזיני כיפה בשביל הערבים זה גבר? לשדל ילד זמר בן 12 לשיר לעיני כול המדינה על מסוכסך ולהודות על סכסכוך קיים זה גבר?להפקיר את השותף שלו מחמוד ולבכות לגואא שהוא לא קשור זה גבר? לשתות אלכהול כול היום ולהרביץ ולקלל… זה גבר? איפה בדיוק פה גבר… הקדוש ברוך הוא יפרע ממנו בעזרת השם!
מה נהיה ממך גובה חובות חחחחח…