שוחררו שני חשודים בהחזקת אקדח וכשני ק"ג קריסטל

שתף כתבה עם חברים

חוות דעת ראשונית קבעה כי די-אן-איי של אחד החשודים נמצא על אקדח ומחסנית, אבל מאחר שלא התקבלה חוות דעת סופית, גם החשוד הזה שוחרר

מעצרו של החשוד והאקדח שנתפס (צילומים: דוברות המשטרה)

שני תושבי יפו שנעצרו בחשד להחזקת נשק וכמות גדולה של סמים קשים – שוחררו ממעצרם.

בתחילת חודש אוגוסט עצרו שוטרי תחנת יפו, בשיתוף כוחות משטרה נוספים, את מחמוד אטרש (30) לאחר שבחיפוש ברחוב אוהב ישראל ביפו הם תפסו אקדח טעון בתחמושת שהוסלק בארון חשמל סמוך לבית מגוריו של החשוד.
לאתר "פוסטה" נודע כי בהמשך תפסו השוטרים כמעט שני ק"ג קריסטל.

בדיון בעניינו של החשוד, שהתקיים בבבית משפט השלום בתל אביב, אמר נציג המשטרה כי השוטרים "הגיעו לשתי כתובות סמוכות בהן נתפסו סמים בדירתו של החשוד, וכ-11 אלף שקל".
הוא הוסיף כי "במבנה סמוך נתפס קוקאין במשקל של 26.49 גרם ברוטו. בחניון תת-קרקעי נתפסו 1.7 ק"ג קריסטל יחד עם אקדח גלוק ומחסנית, ובכניסה לבניין נתפסו 317 גרם קריסטל".

סנגורו של החשוד, עו"ד מחמוד נעאמנה, הכחיש את המיוחס למרשו, טען שכל מה שנתפס היה בשטח ציבורי, והוסיף כי אין ראיה הקושרת את מרשו לעבירות.

מעצרו של החשוד הוארך במספר ימים, אך לאחר שהחשד לא התחזק הוא שוחרר בתנאים מגבילים בעקבות ערר שהוגש לבית המשפט המחוזי בתל אביב.

במשטרה המשיכו בחקירה ובאמצע חודש אוגוסט עצרו את אמיר מצרי (39) מיפו. המשטרה ייחסה לו "רק" את החזקת האקדח, ללא עבירות הסמים.

מהדיון בעניינו של חשוד זה עלה, כי המשטרה קיבלה חוות דעת ראשונית לפיה די-אן-איי של החשוד אותר על מחסנית שנתפסה עם עשרה כדורים ואקדח מסוג גלוק.

הסנגור, עו"ד נעאמנה, הכחיש את המיוחס גם לחשוד זה.

מעצרו של החשוד הוארך מעת לעת, כאשר במהלך הדיונים התברר שחוות דעת סופית לגבי הדי-אן-איי טרם התקבלה, מה שלא איפשר להשלים את החקירה ולהגיש כתב אישום.

נציג המשטרה הצהיר בדיון שהתקיים היום כי לא ידוע מתי תתקבל חוות דעת (20 אוגוסט).

השופט איתי הרמלין דחה את בקשת המשטרה והורה על שחרור החשוד למעצר בית עד 26 באוגוסט ובתנאים מגבילים נוספים, כולל איסור יצירת קשר עם החשוד האחר (אטרש) ומעורבים אחרים בתיק.