אייל נגר נגד דין בן-פורת ולהיפך: הלכלוכים והציטוטים, גרסת הדור הבא

שתף כתבה עם חברים

שון בראל (מזוהה נגר): "כשאני אתפוס אותך את הידיים והלשון אני אחתוך לך … " לישי זמירו (מזוהה בן פורת): "קרוב משפחה שלך בא היום העיד… שלחתם אותו לקבור אותנו… אני הולך קוטף את הילד שלו… אני אהיה עליכם שאהיד …" כתב אישום מוגש נגד השניים בגין איומים

נגר בן פורת ארבל זימרו
תקרית בית הקפה שהציתה את הסכסוך. בתמונות הקטנות: נגר (למעלה) ובן פורת

כתב אישום נגד שון בראל (20) מאשדוד, המזוהה עם אייל נגר, ומנגד כתב אישום אסיר באבו כביר בשם לישי זימרו (21) מאשדוד, המזוהה עם דין בן פורת .
שניהם נאשמים באיומים הדדיים.
כך נודע לאתר "פוסטה".

השניים, שנעצרו על ידי ימ"ר לכיש, הועמדו לדין על ידי התביעה המשטרתית.
מכתב האישום עולה, כי בין הנאשמים קיים סכסוך פלילי קודם. סכסוך שידוע זה מכבר.
כפי שפורסם ב"פוסטה" בסוף חודש מאי נגזר דינם של ארבעה – בהם זימרו – בתיק חטיפה אלימה של בן משפחתו של בראל.
החטיפה בוצעה כנקמה על אירוע של דקירת בן משפחתו של זימרו.

על פי טענת התביעה, הנאשמים איימו לא רק לפגוע האחד בשני, אלא גם במעורבים נוספים ובמשפחות שלהם.
בנוסף, מתוכן השיחה עולה, שמדובר ב"פצצה מתקתקת".
התביעה טוענת כי ישנן גם שיחות של בראל עם אחרים בכלא, שמהן עולה כי הוא מנסה להגיע אל זמירו.

על פי כתב האישום, ב-22 במאי התקשר זימרו לבראל והשניים שוחחו ביניהם לכאורה שיחת חולין שבמהלכה אמר זימרו לבראל: "אתה יודע ,שנינו מתישהו נהיה בחוץ"; הנאשם בראל השיב לו: "מי שפותח דלתות אני סוגר דלתות ,אני מבטיח לך …  מבטיח לך, אני אסגור דלת איתך אישית ואז שאתה תשתחרר. אני אסגור עם כל מי שאני אראה דלת".

בהמשך אמר בראל לזימרו: "לישי, בינתיים, בינתיים אתה אומר יש לך זכות לדבר, בינתיים אין לכם זכות לדבר, בינתיים אתם רצים וצועקים למה שון, למה אתה עושה לנו את זה, אני לא קשור. אז תגיד ל … תגיד לזבובים שהשארת בחוץ שקצת גברים, שיסתמו את הפה שהם רצים, גם אם הם רצים ובוכים שיסתמו את הפה … בינתיים אני מחפש אותם, הם לא מחפשים אותי, בינתיים".

זימרו השיב לבראל: "אתה שכחת מי קיבל מכות ולא הגיב ורץ למשטרה. אני? אני עזבתי?"
על כך בראל ענה לו באותה שיחה: "אתה זוכר איזה בעיטות אכלת לראש בשכונה שלך, בתוך הבית שלך שהייתי … " שלחת הודעות ל…., בכית ל…., יא זונה ".

השיחה נמשכה בטונים אלה עוד מספר דקות.
בשלב מסויים הבטיח בראל לזימרו: "אני מבטיח לך, שאני אתפוס אותך, אני לא אעשה לך אישית כלום.. רק את הלשון אני אחתוך לך ואת הידיים ואני אתן לחבר שלי שאתה אומר לו פוני ….. .. לחנוק אותך….".
זמירו הגיב: "אני מבטיח לך שאני אשתחרר אני אחכה לך בשער".

על פי כתב האישום, בשלב הזה הזכיר בראל את דין בן פורת, שזמירו מזוהה איתו: "אם דין שולח אותכם לרחוב לדקור דקירות, אנחנו לא משחקים דקירות, אחי, אנחנו לא ילדים משחקים".
זמירו השיב: "אנחנו לא דוקרים, לא יורים, חס וחלילה, אתה מעליל עליי, לא יכול להיות. שומע, המודיעין שלך בכלל לא טוב, אתה רק מגעיל עד כמה המודיעין שלך טועה".

כאן ציין בראל את המניע לכאורה שבגללו התפתח הסכסוך: "אני לא מוכן. מי שמוריד למשפחה שלי דם וואלה … קרוב משפחה שלי ,זה לא ייסלח לעולם".
באותו עניין אמר בהמשך בראל לזמירו: "אני מבטיח, ביום שאתם תשתחררו ואתם תתחננו לסגור לישי, שומע אח שלי, פגעתם בקרוב משפחה שלי. אין לסגור. אתם תתחננו, לישי, על מי שאמרת ,על מי שלכלכת…".

עוד עולה מכתב האישום, כי ב-22 במאי התקשר א' לבראל ושאל אותו: "יש לנו חברים באבו כביר? באגף 3. איזה אחד יש לי שם תקלה שמה, אני צריך שיסדרו לי איזה משהו באגף ".
בהמשך התקשר אחר, בשם ג' לבראל, כשהאחרון שאל אותו: "אין למישהו שם באגף מישהו באבו כביר לשלם משהו?" והאחר ג' השיב: "אין, מחפש כבר כמה חודשים".

בהמשך, כך על פי כתב האישום, אמר בראל לאחר בשם א': "הייתי אצל אייל, הוא שמע שאתה בקו … אמר לי למסור, אייל אמר למסור לו ד"ש, לא' ";
האחר שאל בתגובה: "איזה אייל? נגר?", והנאשם השיב בחיוב, כך נטען.

מכתב האישום עולה כי ב-24 במאי התקיימה שיחת איומים נוספת בין זמירו לבראל.
במהלך השיחה אמר זמירו לבראל: "שאני יוצא, אני הורג. לפני שאני הורג אותך אני אהרוג את האחיות שלך… אני הולך להרוג את המשפחה שאני משתחרר".

בהמשך, התקשר אחר לבראל והאחר אמר לו: "יש לך עד שמונה וחצי לבוא לחניה של … אנחנו לא רוצים ללכת לסגור חשבון עם ט', אני רוצה לסגור חשבון איתך, אתה מבין?"
זמירו אמר בשלב זה לבראל: "קרוב משפחה שלך בא היום העיד… שלחתם אותו לקבור אותנו… ביום שאני יוצא אני הולך קוטף את הילד שלו… אני אהיה עליכם שאהיד …"

בהמשך, אמר זמירו לבראל: "אתה יורק בצלחת שאכלת יא שרמוטה. אתה שכחת שאמא שלי החביאה אותך מהמשטרה יא מזדיין… אתה שכחת שאמא שלי הכניסה אותך לבית  בזמן שרדפה אחרינו משטרה";
בראל השיב: "אני הכנסתי אותך לבית יא זונה… אתה בחרת צד, אתה בחרת צד שלא עושים אחי שומע. עצם העובדה שהם באו על קרוב משפחה שלי ואתה המשכת לשבת איתם באותו שולחן זה כבר…"

בראל אמר לו:  "אתה טעית יא זונה לישי אני אקח לך את הנשמה."
זמירו הגיב לו באומרו: "אין לי בעיה שתיקח לי את הנשמה אם אני יודע שדקה אחרי זה אתה מת אחי, אין לי בעיה ושומע? הנה אני מבטיח לך".

בראל אמר לזמירו "אל תדאג לישי אני מבטיח לך אני אקח לך את הנשמה ואני לא אמות יא זונה",
זמירו השיב לו בהמשך "אל תדאג אחי שומע אני את הכסף שלי הולך להשקיע עליך, אחי אתה תראה".

לצד כתב האישום, הוגשה נגד השניים בקשה למעצר עד תום ההליכים.
על פי הבקשה, התשתית הראייתית מתבססת על דוחות פעולה משטרתיים, האזנות סתר והכחשת הנאשמים.
מבקשת המעצר גם עולה, כי בעברם של השניים הרשעות קודמות על מגוון עבירות אלימות שבגינן ריצו מאסרים.
בראל יוצג היום בדיון על ידי עו"ד נס בן נתן, בעוד זימרו יוצג על ידי עו"ד שני פרג'יון בשם עו"ד גילת וקסלר.

השארת תגובה

תגובה אחת על “אייל נגר נגד דין בן-פורת ולהיפך: הלכלוכים והציטוטים, גרסת הדור הבא”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *