ראש ארגון הפשע, בני שלמה, נורה ונהרג, באירוע ירי בצהרי היום בתחנת הדלק בדרך השבעה שבישוב אזור ליד העיר חולון (3 באוקטובר).
סמוך ל-14:30 התקבל דיווח על אירוע ירי באזור תחנת דלק בדרך השבעה באזור. עם קבלת הדיווח, הוזעקו למקום צוותי מד"א, איחוד הצלה ומשטרה.
חובשים ופראמדיקים של העניקו טיפול רפואי לשני גברים במצב קשה עם פציעות חודרות. חובש רכוב על אופנוע מד"א משה זדה סיפר: "כשהגענו לזירה ראינו את שני הפצועים שוכבים כשהם סובלים מפצעי ירי בגופם. במקום היתה המולה רבה ומיד התחלנו בבדיקות ובטיפול רפואי. אחד מהפצועים שהיה מחוסר הכרה ללא דופק וללא נשימה פונה במהירות בניידת טיפול נמרץ של מד"א לבית חולים תוך כדי ביצוע פעולות החייאה, הפצוע השני שהיה בהכרה מעורפלת פונה גם כן כשמצבו קשה ולא יציב".
כעבור זמן קצר נמסר כי הפצוע האנוש נפטר בבית החולים וולפסון.
כוחות משטרה הוזעקו למקום וסגרו את האזור. אז גם התברר כי מדובר בחיסול של ראש ארגון הפשע בני שלמה מהמושב חלץ שבדרום. תוך דקות ספורות גם הופץ ברשתות החברתיות סרטון ממצלמות האבטחה במתחם תחנת הדלק.
בסרטון ניתן לראות רכב מזדה בצבע לבן מגיע למתחם התחנה וממנו יוצאים שני רעולי פנים חמושים באקדחים אשר מתחילים לרוץ לכיוון של יעד הפגיעה, מרחק של כ-70 מטר, תוך ביצוע ירי מרחוק. היעד, ככל הנראה ראש ארגון הפשע בני שלמה כאמור, נראה נמלט ממתחם התחנה לכיוון הכביש הראשי, אך היורים המשיכו לדלוק אחריו תוך שהם מצמצמים מרחק ויורים באופן מאסיבי לעברו, עד שהוא ושומר הראש שלו קרסו כתוצאה מהפגיעה של הירי.
אדם שלישי שהיה יחד עם המתנקשים המתין ברכב המזדה, ומיד לאחר ביצוע הירי אסף את שני היורים לתוכו והם נמלטו מהמקום.
לפי אחד הדיווחים, מיד לאחר האירוע, שוטר שהיה בתחנת הדלק פתח במרדף אחרי הרכב הלבן, שנסע לכיוון רמלה.
מהמשטרה נמסר: "קצין משטרה שלא היה בתפקיד הבחין בהתרחשות והחל במרדף אחר הרכב הנמלט. בשלב מסוים הצליח הקצין להשיג את הרכב החשוד שניסה לנגח אותו בתגובה, קצין המשטרה נפל מהקטנוע ולאחר שהצליח להתייצב ירה מספר יריות לעבר חלקו האחורי של הרכב הלבן. בשלב זה פרקו החשודים מהרכב, עברו לצידו השני של הכביש ובאיומי אקדח שדדו רכב מנהג תמים שעבר במקום ונמלטו לכיוון מזרח – המצוד בעקבותיהם נמשך".
הפצוע ששרד את האירוע, ולדיסלב פובלוצקי, הוא מאבטח פרטי של בני שלמה.
שעות ספורות לאחר האירוע, כאשר התברר כי המאבטח שרד את הירי הרופאים בוולפסון נאבקים על חייו, פרסמה אשתו בפייסבוק הודעה נרגשת: "חברים יקרים שלי, אני מבקשת מכל הלב שתתפללו למען בעלי ולדיסלב פובלוצקי בן יקטרינה לרפואה שלמה. ירו בו היום בחיסול של בני שלמה בתחנת הדלק".
כידוע, המנוח בני שלמה היה מצוי במלחמה עקובה מדם עם ראש ארגון הפשע שלום דומרני מאשקלון.
לפי הערך דומרני בויקיפדיה, בני שלמה חוסל ביום ההולדת של יריבו המושבע דומרני, מה שעורר תהיות נוספות לגבי זהות שולחי הרוצחים, אולם ברישומי המעצרים והאישומים נגד דומרני תאריך הלידה שלו הוא 23 אוקטובר 1974, כך שתיאוריית היומולדת ירדה מהפרק.
כך או כך, מקורביו של דומרני אומרים כי הוא אינו שוהה בארץ בימים אלה, ומאז ראש השנה הוא נסע למרוקו.
המשטרה הודיעה תחילה כי החקירה תוטל על ימ"ר ת"א, אולם בסיום הערכת מצב הוחלט להטיל את החקירה על מרחב לכיש, שמכיר היטב את תולדות הסכסוכים של בני שלמה.
על הרקע הזה הגיע לזירת הרצח מפקד מרחב לכיש, נצ״מ ברק מרדכי, יחד עם בכירי הימ"ר שקיימו הערכת מצב מחודשת בה חולקו הנחיות עבודה להמשך פעולות חקירה במטרה להגיע לזהות הרוצחים ומעצרם.
ארכיון המלחמה
בני שלמה ואחיו שלום שלמה, שניהם נולדו וגדלו בעיר רחובות.
האח הגדול שלום שלמה, היה איש עסקים קשוח ועבריין גס רוח, שהשתלט בעשור שעבר על מרכז הקניות בצומת בילו ונחשב אז לאימת אנשי העסקים בסביבה, עד שחוסל ב-2015, בשיאה של מלחמת חיסולים מול ארגון דומרני, לאחר שארגון האחים שלמה הצליח לחסל כמה בכירים בארגון דומרני ולפצוע אנושות אחרים בסדרת פיצוצים שזעזעה את המדינה.
בני שלמה היה האח הצעיר, השקול והמתון מבין השניים, שקט אך כריזמטי שגלגל כסף גדול בשורה של עסקים חוקיים, תמיד בנימה מאיימת.
הוא עבר מרחובות למושב חלץ, שם הוא התגורר בבית מוקף חומה מוגבהת עם קונצרטינות ומצלמות, בדיוק המודל של דומרני, שעבר מאשקלון לבית מבוצר במושב עוצם הסמוך לחלץ.
היחידה שבני שלמה היה מצוי תחת טיפולה במשך מספר שנים היא יאל"כ, שם יודעים היטב כי מדובר בעבריין עם הרבה מאוד כסף שיודע לקנות ולהפעיל חיילים ומטענים. "הוא איש חכם מאוד, לא משכיל אולי אבל מלא חוכמת חיים טבעית, לא אחד שמתלהם סתם", מתאר אותו אדם שמכיר אותו. "הוא היה חבר קרוב מאוד של דומרני, וכאשר שמעתי שהם לא מדברים הסכסוך מאוד הפתיע אותי, שאלתי את עצמי בפליאה, איך הוא גדל הבחור הזה שהוא רב עם שלום דומרני'".
אחת המלחמות הראשונות של שני האחים שלמה היתה מול האחים עמוס ואופיר לביא, ועוד כמה אחיינים ובני משפחה מרחובות והסביבה.
בשנת 2011 שרד הדוד חיים לביא ניסיון חיסול ממטען שהוטמן ברכבו והתפוצץ בלב העיר רחובות. חיים לביא, שהיה בעל דוכן למכירת מותגים בשווקים וככל הנראה הסתבך עם האחים שלמה, נותר עיוור מאז. שנתיים אחרי שחיים לביא איבד את מאור עיניו, בנו אסף לביא הואשם בניסיון חיסול של בני שלמה בצומת גבעתי בדרום, בין חלץ לאשקלון.
בנובמבר 2012 חוסל מפיצוץ מטען ברכב בן אחותם של האחים לביא, גל נועם, בן 20 מגן יבנה.
אף אחד לא מבין מדוע חוסל גל, צעיר תמים ללא עבר פלילי. האם היתה זו טעות בזיהוי והיעד היה אחיו הגדול שכבר ריצה אז עונש מאסר? ואולי זו היתה הדרך לפגוע בכל מה שיקר לאחים לביא, שהקיפו את עצמם באמצעי אבטחה ולא איפשרו גישה אליהם.
שלום שלמה נעצר מספר פעמים על ידי ימ"ר מרכז, בחשד לרצח של גל נועם וכמה נסיונות רצח נוספים בהקשר של האחים לביא.
בפנייה של המשטרה לבית המשפט מתוארת מלחמת כנופיות בין שלמה לבין האחים לביא כמניע לכל האירועים.
בחודש אפריל 2013 חוסל בירי מטווח קרוב ישראל עמר מרחובות, אח של האסיר יהודה עמר, שמזוהה עד היום כאחד האנשים הקרובים של שלום ובני שלמה.
חוקרי ימ"ר מרכז ניסו להוכיח שהאחיין עמוס לביא (הקטן) הוא זה שהפעיל את חוליית האתיופים מקריית משה שנאשמים בביצוע הרצח.
לפי חוקרי ימ"ר לכיש, האחים שלמה עומדים מאחרי החיסול של גל נועם במטרה לפגוע באחים לביא, שהם בתגובה חיסלו את ישראל עמר רק כדי לפגוע באחים שלמה.

ב-24 ליולי 2013, שלושה שבועות לאחר ניסיון חיסול של בני שלמה בצומת גבעתי, בשעה ארבע אחר הצהריים התגלו שני מטעני חבלה רבי עוצמה במכונית ההונדה של עמוס לביא. כוחות משטרה הטילו עוצר על רחוב שלם בשכונת עופר שברחובות ובמשך 10 שעות תמימות עבדו על פירוק המטענים.
בספטמבר 2015 חוסל האח שלום שלמה על רקע המלחמה עם הקואליציה של דומרני והאחים לביא, הוא נרצח על ידי מתנקש כאשר ישב ברכבו בכניסה לביתו השכור במושב תלמים. הרצח לא פוענח עד היום, למרות שנעצר חשוד, צעיר שלכאורה פעל בשליחות דומרני.
במשטרה הגדירו פעם את בני שלמה כ"חבר נפש של דומרני, יד ימינו ממש שבגלל קטע כספי וטענות לגניבות וניצול הדדי הפכו להיות אויבים מרים".
מקורבי דומרני דוחים בבוז את הטענה שהם היו חברי נפש, אבל כולם מסכימים שהם היו חברים ושותפים בכמה מיזמים בתחום הכרייה ומטמנות הפסולת.
ואכן, בהקשר הזה חוקרי ימ"ר לכיש חקרו מידע מודיעיני על פיו בזמן שבו דומרני שהה במרוקו תקופה ארוכה, צעירים מוכרים למשטרה מהמושבים בחבל לכיש פעלו בחסות בני שלמה וזכו במכרזים כאשר שלמה הוא זה שמשך בחוטים מאחרי הקלעים, למגינת ליבו של דומרני.
האירוע המדויק שגרם למחלוקת בין דומרני לבין בני שלמה לא נחשף רשמית, אבל בעולם התחתון ובמודיעין של המשטרה הצטיירה תמונה כללית של סכסוך על בסיס עסקי בין השניים, שהוביל לחבירה של דומרני לאחים לביא מצד אחד, וסדרה של פיגועים נגד אנשי דומרני הבכירים מצד שני. השנים חלפו ובני שלמה ביסס את מעמדו בעולם התחתון, בזכות ההצלחה הכלכלית שלו, שכללה ממשק לגופים פיננסים חוץ בנקאיים, ובזכות התעוזה שלו במלחמה נגד האחים לביא ודומרני.
היום הסכסוך הזה הגיע לסיומו – המר!
לחצו לקריאת כתבה מורחבת של פוסטה על המלחמה המתוארת – "הקרב על הבית של שלום דומרני".
וגם, את הכתבה "ארץ קשוחה" על גל החיסולים של אנשי דומרני באשקלון

















סוף סוף הצטרף לאח שלו בשמיים קצת לפני כיפור ומה שנשאר לו זה לראות את התולעים והנמלים
עבודה של ערבים כנראה.
ברור, לערבי דת משה אין ביצים לזה
לשלוח ערבים לרצוח יהודי ? אין להם כבוד מי שמתעסק עם ערבים נגד יהודים סתם בן זונה וסופו בעצמו למות
אבל שלמה שמח להיות בברית איתם…אכל את מה שבישל הכלב
סופם של כל העבריינים למות כמו זבובים ולהירקב כמו מחבלי חמאס וחיזבאללה.
חראם על בני חראם
מסכן נגר נשאר לבד
אולו אולו אולו אללה עמוס לביא ימשאללהה אולו אולו אולו אללה בני שלמה סתם בן זונההההה!!!
אל תדאג גם תורכם יגיע ,אין זבל שלא נגעו בו, מוקדם או מאוחר
כל הכסף לא עזר לבן אדם..הוא ואחיו נפלו על בן אדם שכל חייו נשם פשע והיה כריש כל החיים שלו!
כריש…?.?אז עכשיו הוא עם הדגים….תרתי משמע !
ישי יא ישי מה תעשה עכשיו
התאבד מה יש לו לעשות
וככה ילדים, חולפת לה תהילת עולם.
איזה תהילה…..?.? מה ילמדו הילדים….
וכמה שאת צודקת 👌☻️
ישי יא ישי מה תעשה עכשיו 😂😂😂
היה אדם טוב.תורם רבות לקהילה.יהי זכרו ברוך.בני שלמה הי"ד. החבר מהדרום
מה למשל הוא תרם?🤔
עד 120 כ 20 שלום דומרני ושתשמע רק בשורות טובות לגבי הבן שלך ניסים והרי היו ניסים רפואיים ומאד מקווה ומתפלל שהוא יהיה אחד מהם ושיחזור ללכת
אמן
העבריינים היהודים הם בני ז……. משלמים לערבים כסף לרצוח יהודים במקום שיתאחדו ויחזירו לעצמם את הכוח במדינה. יש לי משהו אחד לומר לכם אתם בני ז…. שרמוט…..
העבריינים היהודים הם הזונות
של משפחות הפשע הערבים
מה קורה אייל?
נשארו שמוליק הרוש וזיו אלוש בעזרת השם אנשי דמים ילכו מהעולם עוד השנה יודעים כולם שאתם מושכים בחוטים ומאחורי הקלעים
זיו גבר תמיד היה ולא שינה את הפרצוף שלו עם הכוח שהוא צבר תמיד נישאר כמו שהוא
שמוליק זה שקיבל כוח והיתהפך ובא על כולם בפוזה של יצחק אברגיל זיו כבר לא ביחסים איתו כמו פעם זיו הרבה הרבה הרבה יותר חזק
זיו נהיה…. בילויים ובחורות וקריסטל עובר מעפולה למגדל העמק שימשיך לטייל יום יבוא והוא ישמע את השריקות והפנים שלו יהיו בתוך בוץ ויעברו התמונות שלו…
דומרני חזק אבל תשמעו בני ניסה לפגוע בילדים של דומרני שלא קשורים למאפיה. דומרני חזר להיות הדון של הדרום איזה מלחמה יהיה עכשיו שטויות כולם חוזרים לדומרני. איך זה ישפיע על שמוליק הרוש מהצפון שלקח צד לטובת בני?
מעצרים בקרוב
מחסלים נראים גויים מהפזורה חברים של השמן שברח למרוקו אין לך אוויר ברגע שתחזור לארץ
מזל טוב שלום ❤️ אוהבים אותך
אחלה מתנה סידרת לעצמך 👏👏👏
אייל אתה בדרך לבני…. שפו למי שעשה את זה מי שפוגע בחפים מפשע אלוהים משלם לו הבא להורגך השכם בבוקר מוקדם להורגו ככה רשום בתורה….
מעתיקן אתה אה ילד מושפע
אייל נגר קפל את עצמך ותעזוב את הארץ בלי בני אתה כלום מה תעשה עכשיו? גם ככה לא היית יוצא מהבית!
נגמר העידן שלכם תחזרו למחילות
הנגר לא הולך לצאת תקופה ולא נשמע ממנו בזמן הקרוב זה בטוח אייל תתלה את הנעליים ותלך לשחק גולף העולם הזה בטוח לא בשבילך
שמוליק…. תלך להלויה כמו גבר כל מי שחבר שלך מתפחלץ חוסני עכשיו בני לא צריך למהר כל דבר בזמנו בנתיים תעשה ספורט שתוכל לרוץ בבוא העת שתשמע תשריקות מאחוריך כבר שמעתה אותם מיריב….
טעות בכתבה.. חיים לביא נפגע מירי בראש ולא מפיצוץ אני יודע כי הייתי ברחוב כשזה קרה
הנתנייתים מאזורים נכנסים למחילות
ישי שלא תרוץ לבכות עכשיו לבקש סליחה.תילך עד הסוף עכשיו לבני
יהי זכרו ברוך אמנם הצלחת להרוג אותו אבל הנשמה שלו תרדוף אתכם כל יום וכל לילה תהיו מקוללים כל ימי חייכם
מה כבר נכתב שלא כתבו, אנסה להעביר את המסר, לא יעזרו לאף אחד תפילות, ולא יעזור לכתוב פה גם דברי מוסר או תורה. יש דבר אחד פשוט שצריך להפנים, מה שאתם רואים, אתם לא רואים. על כל אבו עלי יש אבו עלי יותר חזק, והחזק שורד. שימו לב, הפנימו, זה לא עולם של שקר, זה עולם שבני אדם בחרו בו, מי שבחר יודע למה הוא נכנס, הכיאוס שולט ואף אחד לא חסין ברולטה הרוסית הזאת. כולם גברים וחזקים ועפים על עצמם עד שמגיע היום שכמו בקלישאה הופכים להיות שמות בבית הקברות. מי שחזק באמת, לא שומעים עליו. יש קארמה בעולם הזה ולכל אחד יש את היום, השעה, התאריך. בלי לפגוע בכבוד המת אך לדעת שהעולם שנבחר מדבר בשפתו ומתוך חושך יוצאת בשורה שהיא דבר אחד – מוות.
רשמת יפה מאוד , אתה נקודת אור של חוכמה בתוך יקום של דבילים מושפעים שכותבים כאן בשפה של מושפעים רובם במקרה הטוב יהיו עושי דבריהם של… , מי שחכם יעזוב למקום שקט מעל פני האדמה, לפני שיעזיבו אותו למקום שקט מתחת לפני האדמה…
כולם פה מלקקים לשלום בלי לדעת שהוא זה שהוריד את החיילים של עצמו…. ובני היחיד שקיבל ביצים להתמודד מולו…
כולכם מושפעים מרוקאים טיפשים מלאים בשינאת חינם
לכו תגורו כל החיים שלכם בעתיקות ובשיכונים ימסכנים עלק עבריינים אם הייתם כאלה גדולים הייתם כבר במגדלי יוקרה במרכז באחוזות בהרצליה פיתוח
לכו תמכרו חשב בעתיקות כל המגיבים פה עלק גנגסטרים
מזל שאני לא מרוקאי ואין לי קשר לפשע מדינה של שלוכים איכס אין לכם שכל
רק יודעים לנבוח אבל בני היה הטוב בסיפור ולא שלום.
כל האשקלונים כל אחד לובש לי זיוף של baler ושם כיפה
והנה ברוך השם,אדוני מנקה את הממלכה שלו קצת לפני,כיפור.
בהצלחה לשני הצדדים,ולכל צד שיחליט להצטרף.
בעזרת השם עד כיפור שנה הבאה מי יתן וכל העבריינים יפרוקו בידי עצמם
אמן
ארגוני פיעה מחזיקים עברייני מקלדת ? הלו פחדנים , מה מסתתרים מאחורי מקלדת , עבדים של בוסים , טפו עד כמה אפשר לרדת ??? עברייני צעצוע
מדוע הם שמים כיפות אני לא מבין ?
כל הסמויים מגיבים פה ורושמים שטויות כאלה
כמוך ישוטרת
😂
😂
שים כיפה,תניח תפילין
לא משנה מה תעשה,וכמה תתפלל, מלאכי החבלה של הה' מאחוריך
המצרים התעוררו יותר מהר מכם יא ערמה של בוץ
חוץ מהקריות ואשקלון ואולי עוד כמה מקומות העבריינים היהודים ברובם פחדנים,במיוחד אלה מאזור המרכז שם הם ברובם מפחדים מערבים! הבתי סוהר בכלל מפוצצים בעבריינים מהמגזר אשר שולטים ברובם ביחד עם החברה מהקופה הרוסית
דניאל זרוג ויש עוד מהמרכז ימשופע שעומדים עם הערבים , אבל אין לזה עתיד אלה מתרבים כמו גוקים ומקדשים מוות
האמת הכי קרביץ דניאל מה איתו בחוץ?
בהפרדות אחי
זהו השליטה חזרה לדומרני …איל נגר וישיי חנוכייב לא יכולים על דומרני הוא ימעך אותם ..ובצפון יריב ממן הולך על שמוליק סיבוב שני ..ההשפלה שהדתי אכל מהתימני במרכז נעמן הפעם יקבל אותה בתור קינוח
כמה עבריינים קטנים יתומים נשארו כמה כואב מי יאכיל אותם מי ידאג להם לקנטינה אין יותר עצוב מעבריינים קטנים יתומים במנוס על חייהם