עו"ד חימי בעקבות תחקיר "המקור": "אין ראוי מהשופט כבוב לכהונה בבית משפט העליון"

שתף כתבה עם חברים
תוכנית תחקירים בשירות נוכל מדופלם. "המקור"

בעקבות פרסום כתבת התחקיר של רביב דרוקר בתוכנית "המקור" אודות מזימת השוחד של אמיר ברמלי בקשר לשופט חאלד כבוב, הוציא ראש לשכת עורכי הדין, עו"ד אבי חימי הודעה מיוחדת המביעה גיבוי מלא לשופט כבוב, ומטבע הדרים גם בבנו, עו"ד ווליד כבוב, שפותה להגיע לביתו של ברמלי.

"אינני מזלזל בתחקירים עיתונאיים", פתח ראש הלשכה, והדגיש: "אולם עם כל הכבוד אין בתחקיר דבר וחצי דבר הקושר במישרין או בעקיפין את השופט כבוב לעבירה כלשהי או להתנהגות אתית שאינה ראויה. מר ברמלי הוא עבריין מורשע בעבירות מרמה וזיוף חמורות. אין בכוחו של התחקיר שהוצג לפגום בפועלו, ביושרו ובעשייה המשפטית העניפה של כבוד השופט כבוב המשתרעת על פני שלושה עשורים שזוכה לשבחים מקיר לקיר, החל כעורך דין וסניגור במגזר הפרטי, דרך כהונתו כשופט בבית משפט השלום ועד לכהונתו כשופט בכיר במחלקה הכלכלית בבית המשפט המחוזי בתל אביב. הניסיון להכתים את שמו של השופט כבוב הוא למעשה נסיון להכתים את מערכת המשפט כולה ולכן קמה חובה לגנות ניסיון נפסד זה בכל לשון".

"נסיון חבלה במינוי". חימי (צילום: מאיר וקנין, פלאש 90)

עו"ד חימי הוסיף כי "לדאבון הלב, נדמה שיש מי שמנסים לחבל במינויו של השופט כבוב לבית המשפט העליון, מינוי ראוי ונחוץ. בנסיבות אלה, ובהיותו משפטן מן המעלה הראשונה, אין ראוי ממנו לכהונה בבית המשפט העליון.
"ראוי שמערכת המשפט כולה תתמוך בכבוד השופט, תגבה אותו ותחזק את ידיו, וחלילה לא תפגע במועמדותו לכהונת שופט בבית המשפט העליון. בכך מערכת המשפט תעביר מסר חשוב שלא ניתן להשפיע עליה וחלילה להסיטה מדרך הישר".

השארת תגובה

2 תגובות על “עו"ד חימי בעקבות תחקיר "המקור": "אין ראוי מהשופט כבוב לכהונה בבית משפט העליון"”

  1. חיימי תטפל באלפי עוכרי דין עבריינים הגונבים צוואות וירושות כלל מייצגי מדינה,עוכרי דין מייצגימדינה,ואחר כך תתערב במינוי השופט כבוב לעליון,מי כמוך יודע שאתה האחראי להפקרת האזרח וזכויותיו מן הדין,כאשר אלפי פושעים באים מבית הספר של אורוות ליחשכת עוכרי הדין אשר מנצלים את האנרכיה הקיימת בניהול הלישכה,עוכרי הדין הפכו לאחרוני העבריינים התחברו לשופטים כמאכערים והעבראיינים האלה מתעשרים מהקמת מנגנון אפל של שלטון הצחוק,כמו כן חלקם מחוברים לאירגוני פשיעה,חסרירסן,אין פיקוח על שופטים,וכך הקנוניה העבריינית שודדת את האזרח מיתחת לאפו של שלטון הצחוק ובהסכמתו,לאן הגענו אדון חיימי? מה אתה עושה במסגרת תפקידך,ומאות מנהלי הלידכה לעצור את הפשע המצאורגן הזה המצוי כסרטן ממאיר בכל בתי המשפט ובכל מערכות האכיפה ומייצגי המדינה,אף אחד לא שומע את קולם של מאות אלפים שניגזלים בתחתון,ממלכה שניבנתה לפני שנים ארוכות והועברה בירושה משרי המשפטים השונים המתחלפים כמו גרביים,ללא השכלה,ללא ידע מה זה חוקה של מדינה,כל המחדל זה מינןוי שופפטים בלתי ראויים בשיטת נוןוה ושות,הגענו לשפלות המשפטית והמוסרית שטרם ידעה המדינה,איןם למי לפנות,כל הערכאות חסומות ומשומנות,על הציבור לפעול קודם לשלול מהלישכה ניהול עצמי אלחא רק תחת פיקוח משרד המשפטים,היום נחשפים מעלליהם של עוכרי דין אחרוני העבריינים אשר ביצעו את הפשעים הכי חמורים במערכות משפט תוך שיתוף פעולה עם שופטים ,אם הלךישכה לא תתעשט ותבצע שינויים מרחיקי לכת באכיפה,ותשלח הביתה לצמיתות עוכרי דין עברייניים המחוברים לפשע מאורגן מערכתיאלפי האזרחים הניפגעים יוציאו תביעה נזיקית חסרת תקדים על אחאיות הלישכה בפיקוח על העבריינים,תפקיד שמחייב אותה החוק והציבור.שים לב גם אצל כבוד מעורביחם עוכרי דין בקנוניה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *