עבריין בכיר ומנכ"ל קבוצה בליגת העל נעצרו בחשד לסחיטות של אנשי עסקים ועבירות אמל"ח

שתף כתבה עם חברים

במשך שנים הם הסתובבו עם עבריינים בכירים ואפילו נעצרו ונחקרו, עכשיו משטרת תל אביב חושפת פרשה נוספת שבה בכיר במשפחה מובילה בכדורגל הישראלי, מנכ"ל של קבוצת כדורגל בליגת העל, נעצר בחשד לעבירות סחיטה בחסות אחד העבריינים המסוכנים * לידיעת השרה לימור לבנת

 

police hagag yoni 
 על החקירה. פקד יוני חג'ג'

מדוברות משטרת תל אביב נמסר כי היום בשעות הבוקר פשטו בלשי ימ״ר ת״א בפיקודו של רפ״ק רונן נחשון ובשיתוף יחידת יהלום של רשות המיסים על בתיהם של 20 חשודים במסגרת חקירה בפרשה של עבירות סחיטה באיומים וכוח, תקיפה, שימוש באמל״ח והלבנת הון.

החקירה הסמויה שהתנהלה בחודשים האחרונים במפלג תשאול ימ״ר ת״א בפיקודו של פקד יוני חג׳ג׳ הגיעה היום לשלב הגלוי עם מעצרם של תשעה חשודים ועיכובם לחקירה של 11 מעורבים נוספים. מהחקירה עולה כי במהלך השנתיים האחרונות סחטו החשודים אנשי עסקים בסכומים של עשרות מיליוני שקלים בניסיון להשתלט על כספם ועסקיהם, תוך הטלת אימה, תקיפה, שימוש באמל״ח ובאמצעים שונים על מנת להטיל מורא כולל זריקת רימוני רסס, תקיפה וירי. 

מהמשטרה נמסר כי החשוד המרכזי, בן 62, נחשב למחולל פשיעה משמעותי הנקשר לארגוני פשיעה וריצה עונשי מאסר ארוכים בארץ ובחו״ל. רק לאחרונה הוא היה עצור בפרשה של השלכת רימון אולם שוחרר מחוסר ראיות.

אחד החשודים המעניינים אשר מעורב בפרשה הוא מנכ"ל מכהן של קבוצת כדורגל מאוד לא אהודה בליגת העל, אשר שני אחיו הם דמויות מוכרות ביותר בכדורגל הישראלי, ואחייניו הם מאמנים בקבוצות בכירות. האחים של מנכ"ל הקבוצה הם מהאנשים היותר משמעותיים בעיצוב הדור הנוכחי של הכדורגל הישראלי, שבעבר הסתבכו בעצמם בחשדות לעבירות פליליות אך חמקו מהרשעה ומעונש בנסיבות לא ברורות, ובכל מקרה שמותיהם היו מזוהים תמיד עם עבריינים בכירים.

בין המעורבים גם עו"ד אמנון זכרוני, המוכר כפרקליטו האישי של העבריין הבכיר בפרשה. מהמשטרה נמסר כי הפרקליט מסר עדות לא באזהרה (עדות פתוחה) והוא אינו חשוד בביצוע עבירה.

 

 

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *