סוחר סמים מטייבה נרצח בדרום תל אביב

שתף כתבה עם חברים

המשטרה עצרה תושב רמלה, בן 25, בחשד לרצח תושב טייבה, עיסאם מסארווה, בן 42, הלילה (16 באפריל)  בתל אביב. 

קצת אחרי השעה אחת אחר חצות בבית חולים איכילוב נקבע מותו של מסארווה. הוא הובהל לבית חולים על ידי אחיו (41) כשהוא פצוע באורח קשה מדקירות.

מתחקור ראשוני של האח עלה כי ככל הנראה מדובר בקטטה סמוך למכון ליווי ברחוב הגליל, שבאזור התחנה המרכזית. כוחות משטרה הוזעקו למקום ופעלו לאיסוף ראיות, עדויות וחקירת זירה. בחלוף מספר שעות עצרה המשטרה חשוד ברצח, לאחר שהגיע לבית חולים איכילוב בעצמו לצורך קבלת טיפול רפואי בגין פציעה במהלך הקטטה.

הנרצח מסארווה מוכר למשטרה מעבירות סמים כמי שעוסק בסחר בסמים. לפני כשנתיים היה מעורב יחד עם אחיו בתיק סחר בסמים – מכירה לסוכן סמוי באזור התחנה המרכזית. הורשע וריצה מאסר בפועל.

החשוד ברצח – נאדר אלעביד – הובא במוצאי החג לבית משפט השלום בתל אביב, ושם הוארך מעצרו עד 23 באפריל. החשוד מוכר היטב למשטרה מעבירות סמים ואלימות, ובאמתחתו תשע הרשעות שונות כולל בעבירה של החזקת סכין. 

מאז מעצרו, ביצעו החוקרים שורה של פעולות חקירה – וביניהן גבו עדויות ובערכו עימות בין החשוד לבין אחיו של הנרצח. סנגורו של אלעביד, עו"ד גיורא זילברשטיין, טען בבית המשפט כי מרשו אכן היה בזירת האירוע, אך לדבריו לא דקר את הקורבן. לפי גרסתו, הוא מכיר את הקורבן מבית הסוהר וכאשר הבחין כי הוא נדקר בקטטה ניסה לסייע לו. 

השופט דניאל הורוביץ קבע בתום הדיון כי קיים חשד סביר והאריך את מעצרו בשבוע ימים. 

 

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *