
משטרת בני ברק עצרה ארבעה חשודים תושבי העיר, ביניהם קטין, בחשד למעורבות, כל אחד על פי חלקו, בעבירות אמל"ח.
תחילה נעצר ארבעה חשודים על ידי שוטרי תחנת בני ברק הם:
אברהם דן (24)
יאיר דן (25)
ג'מי פזואתי (49)
קטין בן 15.
בהמשך נעצרו שני חשודים נוספים: אברהם אהרן (24) ויהודה כהן (29) מבני ברק.
לאחים דן מייחסת המשטרה עבירות ירי מנשק חם באזור מגורים, קשירת קשר לפשע והיזק לרכוש במזיד.
לחשודים פזואתי ולקטין מייחסת המשטרה החזקת נשק, קשירת קשר לפשע והחזקת כ-150 גרם קנאביס.
בדיון להארכת מעצרם של האחים דן טען נציג המשטרה כי הם נעצרו במסגרת חקירה שבמרכזה מספר אירועים הכוללים ירי וזריקת רימון רסס, על רקע סכסוך לכאורה בין קבוצות עברייניות בעיר בני ברק.
מהדיונים עלה עוד, כי אירוע הירי התרחש ב-5 בנובמבר ברחוב קובלסקי שבשכונת קריית הרצוג בעיר. במסגרת החקירה נתפסו תרמילים, אך לא אותר כלי הנשק ממנו בוצע הירי. עוד עולה, כי הירי בוצע לעבר בית של אדם אחר, שזהותו טרם נחשפה.
מעצרם של שני האחים, שיוצגו על ידי עורכי הדין אופיר חגואל ויוסי סקה, הוארך תחילה חרף הכחשתם. ואולם, בדיון שני שהתקיים ב-8 בנובמבר, השופטת תרצה שחם קינן החליטה לשחררם בתנאים מגבילים, כולל הרחקה ואי יצירת קשר עם מעורבים אחרים למשך חודש.

מהדיון בעניינו של פזואתי עולה כי בחקירתו הוא הודה בהחזקת סמים ולגבי האקדח שנתפס טען שמדובר באקדח אוויר. סנגורו, עו"ד קובי בן שעיה, הכחיש את המיוחס למרשו ועתר לשחררו. בתום הדיון, השופטת שחם קינן הורתה על שחרורו למעצר בית עד 12 בנובמבר ובתנאים מגבילים נוספים של הרחקה ואי יצירת קשר עם מעורבים אחרים למשך חודש.
הקטין שנעצר ויוצג על ידי עו"ד בן שעיה שוחרר בדיון נפרד למעצר בית ובתנאים מגבילים נוספים.
בתוך כך, ביממה האחרונה נעצרו, כאמור, החשודים אברהם אהרן ויהודה כהן מבני ברק, אשר לטענת המשטרה היו בבריחה. המשטרה יחסה לשניים עבירות של קשירת קשר לפשע, ירי חם בשטח בנוי, החזקת אמל"ח והיזק לרכוש. כמו כן, כהן חשוד בהחזקת סמים שלא לצריכה עצמית ואהרן חשוד גם בהחזקת סמים לצריכה עצמית.
המשטרה ביקשה להאריך את מעצרו בשישה ימים. על פי המשטרה, בעת מעצרם נתפסו לצד הסמים, גם קליעים ואקדח. על פי החשד, השניים נקשרים לאחים החשודים דן שהיו עצורים במסגרת החקירה. סנגוריהם, עו"ד קובי בן שעיה, הכחיש את המיוחס למרשיו. בתום הדיון, השופטת ציפורה גילוני (גז), שעיינה בחומרי החקירה ושמע את טיעוני הצדדים, קבעה כי קיים חשד סביר, אך ברמה גבולית. מעצרם הוארך ביממה.
ובעניין אחר. ברחוב שלוש השעות בבני ברק עלו באש מספר כלי רכב חונים מתחת לבניין מגורים בעקבות הצתה. כתוצאה מהלהבות שהתפשטו נגרמו נזקים קשים לכלי הרכב, למחסנים סמוכים ולבניין עצמו.
איש לא נפגע באירוע, אך המשטרה עצרה קטין בחשד למעורבות באירוע ומעצרו הוארך.
בעקבות סדרת אירועים פליליים שהתרחשו בעיר, עיריית בני ברק הוציאה הודעה בשם ראש העירייה, הרב אברהם רובינשטיין, יחד עם נציגי משטרת בני ברק ומפקד השיטור העירוני לנוכח האירועים הפליליים החריגים שאירעו בעיר. מהעירייה נמסר כי ראש העירייה עודכן על הפעילות המשטרתית והממצאים השונים, ודורש נקיטת יד קשה ומיידית נגד גורמים עבריינים המסכנים את חיי התושבים ושלומם.
בדיון שהתקיים בין כל הגורמים הנחה ראש העירייה על "הוספת כוחות שיטור ותגבור סיורים, תוך כדי מיצוי הליכי חקירה ונקיטת צעדי מניעה מידיים להבטחת שגרת חיים בטוחה, שלווה ושקטה בכל חלקי העיר".











שירקבו בכלא לכל החיים כל המסריחים האלה
יותר גרועים ממחבלים אלה