
כתב אישום שהוגש לבית המשפט לתעבורה בבאר שבע מייחס לסאלם אלרבאיעה (25) מהפזורה הבדואית אל אעסם עבירת גרימת מוות ברשלנות (28 יולי).
לפי כתב האישום שהוגש על ידי עו"ד ואדים סיגל, ב-26 באפריל סמוך לשעה 20:40 נסע הנאשם ברכב יונדאי בכביש 40 באזור צומת גורל. לצדו ישבו שלושה מחבריו, ביניהם עומר אסלע (22) וסוהיל רבאיעי (22).
מכתב האישום עולה כי הנאשם נהג בנתיב הימני מבין שני נתיבים בכיוון נסיעתו. באותה עת נסעה לפניו משאית עם נגרר באותו נתיב, כאשר האורות האחוריים של נגרר המשאית הבהבו ופעלו בהתאם לחוק.
נטען כי תוך כדי נהיגה הנאשם התנגש עם חזית רכבו בדופן האחורית של הנגרר. כתוצאה מהתאונה מצאו את מותם שני חבריו של הנאשם באופן מיידי ואילו החבר השלישי פונה לבית החולים סורוקה במצב קל. הנאשם עצמו נחבל חבלות של ממש ואושפז למשך חמישה ימים.
את תגובת הנאשם לא ניתן היה להשיג אותו עד למועד פרסום הכתבה.







