שני מוכרים למשטרה מיפו חשודים בהחזקת כ-200 גרם קריסטל וסחר בסמים

שתף כתבה עם חברים

בדירתו של אחד החשודים נתפסו גם 12 אלף שקל במזומן, החשודים כפדיון מסחר בסמים

צילום ארכיון להמחשה: משטרה

שני מוכרים למשטרה נעצרו השבוע על ידי שוטרים מתחנת יפו בחשד להחזקה וסחר בסם מסוג קריסטל: אמין קואקזה (18) וחאלד שורפי (28) – שניהם תושבי יפו.
לאחר חקירה ראשונית השניים נכלאו והובאו לבית משפט השלום בתל אביב, שם ביקשה המשטרה להאריך את מעצרם (24 דצמבר).

לפי המשטרה, על גופו של אמין נמצאו חומרים החשודים כקריסטל, לאחר שנצפה זורק מידיו שקיות שהכילו חומרים החשודים כסמים. כמו כן, המשטרה טוענת כי בביתו של חאלד אותרו חומרים החשודים כקריסטל וגם כ-12 אלף שקל במזומן, לפי החשד מדובר בפדיון מסחר בסמים.

במשטרה טוענים כי לאור חומרי החקירה עולה חשד לסחר בסמים. בפתח הדיון אמר נציג המשטרה כי ב-17 בדצמבר הוצאו צווים על שמם של שני החשודים. "כשהגיעו שוטרים למקום, הבחינו בחשוד אמין מגיע בקטנוע ששייך לחשוד חאלד, כשהבחינו בחשוד זורק מספר מנות קוקאין שהובהר שהמשקל שלהם הוא 3.1 גרם ונתפס ברשותו עוד 17.7 גרם קוקאין במעיל", אמר נציג המשטרה, "לאחר מכן ניגשנו לעשות חיפוש בביתו של החשוד חאלד, אך החשוד לא היה במקום. החשוד הגיע למקום בשלב מסוים, נתפסו במקום ארבע אריזות של חומר חשוד כקוקאין במשקל 173 גרם ברוטו".

החשודים, שמיוצגים על ידי עו"ד מחמוד נעאמנה, הכחישו את המיוחס להם.
מהדיון עצמו עלה כי צווי החיפוש הוצאו בעקבות חשד להימצאות אמל"ח, וגם בחשד לסחר בסמים. נציג המשטרה סירב לחשוף פרטים מהותיים מהחקירה, ואילו עו"ד נעאמנה הכחיש את המיוחס למרשיו, ולדבריו אף אין בסיס ראייתי. הסנגור העלה טענות שונות לגבי התנהלות המשטרה ועתר לשחרר את החשודים ממעצרם.

השופטת ציפורה גילוני (גז) קבעה כי קיים חשד סביר והאריכה את מעצרם של החשודים עד 26 בדצמבר.

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *