דליית אל-כרמל: חשד שאופנוען נדרס במכוון בדרכו לניסיון חיסול והגיב בירי

שתף כתבה עם חברים

רכב שהגיע בנתיב הנגדי סטה והתנגש באופנוען, שהתאושש, ירה ונמלט מהמקום בסיוע רכב אחר. המשטרה תפסה בקבוקי בנזין שלפי החשד היו אמורים לשמש לשריפת אופנוע לאחר החיסול

האופנוע בזירת האירוע (רשתות חברתיות)

סמוך לשעה 10:00 דווח למשטרה על אירוע ירי שהתרחש בכביש העוקף בדליית אל-כרמל (8 מאי). אל המקום הגיעו ניידות משטרה רבות ואמבולנסים של מד"א. לא דווח על הגעת פצוע ירי כלשהו למרכז רפואי באזור, אך לא מן הנמנע כי היה פצוע באירוע שלא פונה לקבלת טיפול רפואי במקום מוכר.

מחקירה ראשונית התברר כי רוכב קטנוע נסע מכיוון צומת העוקף התחתון לכיוון כיכר השוטר בדליית אל כרמל. לפי החשד, רכב בצבע לבן שנסע בכיוון ההפוך סטה מנתיבו במכוון ופגע בקטנוע, סמוך למקום הומה אדם.
הרוכב נפל מהקטנוע, התאושש, שלף אקדח וירה מספר יריות לעבר הרכב הפוגע. לאחר מכן נמלט מהמקום בסיוע רכב אחר שאסף אותו.

השוטרים שהגיעו אל המקום תפסו בקטנוע מספר בקבוקי דלק. לפי החשד, הוא תכנן לבצע חיסול ולאחר מכן לשרוף את הקטנוע. לצד בדיקת ממצאי הזירה, המשטרה הסתייעה במסוק לצורך סריקות, בפעם השלישית תוך שבוע ברכס הכרמל.

לצד זאת, המשטרה ביצעה סריקות בעזרת מסוק באזור שזו פעם שלישית שמרימה מסוק לאוויר ברכס הכרמל תוך שבוע. לא מן הנמנע כי היה פצוע באירוע אך לא פונה לקבלת טיפול רפואי בשום מקום מוכר.

יש לציין כי בשבועות האחרונים המשטרה מתגברת כוחות בגזרת עוספיה ודליית אל-כרמל, לשם ערקו מספר חיילים מארגון הפשע אבו לטיף, שמקבלים לכאורה גיבוי מארגון מתחרה. בתקופה האחרונה נרשמו ארבעה מעשי רצח באזור זה.

המשטרה ממשיכה לבצע סריקות וסיורים, ולוקחת בחשבון שבתקופה הקרובה יתרחשו אירועים פליליים נוספים. בהקשר הזה, לא מן הנמנע כי המשטרה תבצע מעצרים בימים הקרובים בניסיון "להרגיע את הרוחות".

השארת תגובה

תגובה אחת על “דליית אל-כרמל: חשד שאופנוען נדרס במכוון בדרכו לניסיון חיסול והגיב בירי”

  1. אבו לאטיף בכאוס עושים מלא טעויות מהלחץ לא מוציאים את הראש מהחלון בנתיים בנהריה סחר של מיליונים והמשטרה לא נוגעת במקור המימון של הרשע והפשע מישהו יכול להסביר את זה ?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *