
הנערים החשודים באונס הקבוצתי של הנערה בת 13 בנהריה חזרו למחרת חופשת הפסח ללימודים כרגיל, בעוד שהנערה אשר נפגעה וחשפה את הפרשה החמורה נעדרה מלימודים עקב בדיקות מיוחדות שהיא נדרשה לעבור ביום הראשון ללימודים, במחלקה מיוחדת של אחד המרכזים הרפואיים הגדולים בצפון (24 אפריל). כך נודע לאתר "פוסטה" שחשף את הפרשה.
הנערה המתלוננת הגיעה היום לבית הספר יחד עם אימה, שביקשה להרחיק את החשודים מהלימודים (25 אפריל). לאחר שהנהלת בית הספר הסבירה לה כי הדבר אינו אפשרי, אימה של הנערה החלה לצעוק ולכן הוזמנה אל המקום משטרה.
אל המקום הגיעה גם עו"ד סנדי פרנץ אלקבץ שמייצגת את המתלוננת ומשפחתה ומסרה כי היא שוקלת להגיש לבית המשפט בקשה לצו הרחקה נגד החשודים.
גורם בכיר האחראי על בית הספר הגיע אף הוא אל המקום ואמר כי ינסה לסייע בפתרון הבעיה.
השוטרים שהגיעו אל המקום ניסו להרגיע את הרוחות, אולם אימה של הנערה מיאנה להירגע והחלה לצעוק את שמות החשודים.
פרטים נוספים, ככל שיהיו, בהמשך.











האמא צודקת ,זה לא דבר נורמלי ,
הכל זה לכעורה
מי אמר שהנערה לא דרשה את זה מהבנים והסכימה להכל רק בשביל להיות מקובלת בחברה ???
עד שלא הוכיחו שבן אדם אשם הוא חף מפשע