
כחודשיים לאחר שהועמד לדין בתיק אלימות כלפי אשתו, בבית המשפט נגזר דינו של תושב אשקלון במסגרת הסדר טיעון.
הנאשם (43) הועמד לדין על ידי התביעה המשטרתית בתום חקירת משטרת אשקלון.
מכתב האישום המקורי עלה כי במהלך ויכוח בין הנאשם לבין אשתו על רקע שימושו בסמים, הוא ירק בפניה, כינה אותה במילת גנאי והשפריץ עליה מים. לאחר מכן משך את ידה, חטף ממנה בקבוק ואמר לה שיתגרש ממנה ויפגע בה.
כתב האישום ייחס לנאשם שלוש עבירות של תקיפת בת זוג. במהלך דין ודברים עם התביעה הצביע סנגורו של הנאשם, עו"ד אייל בן שושן, על קשיים מסוימים בתיק החקירה.
בעקבות הטיעונים, הצדדים הגיעו להסדר טיעון שבמסגרתו הוגש כתב אישום מתוקן, ממנו נמחקו חלק מעובדות כתב האישום ושתי עבירות תקיפה.
התביעה נימקה את ההגעה להסדר בעובדה שהנאשם נעדר עבר פלילי, לקח אחריות על מעשיו, חסך זמן שיפוטי, ומשרת כיום בשירות מילואים במסגרת מלחמת "חרבות ברזל".
במסגרת ההסדר הוסכם בסופו של דבר כי הנאשם לא יורשע אולם תוטל עליו התחייבות בסך 1,500 שקל.
השופטת נגה שמואלי קבעה בהתאם להסדר, מבלי לשלוח את הנאשם לשירות המבחן לצורך הכנת תסקיר, כי הוא ביצע עבירה של תקיפה של בת זוג, אולם לא הרשיעה אותו.










