הוארך בשנית מעצר חשודים בהחזקת כדורי LSD ואבקת הרואין בדירה ברמת-גן

שתף כתבה עם חברים
חיפוש משטרתי (צילום ארכיון להמחשה: משטרה)

השופטת ציפורה גילוני (גז) מבית משפט השלום בתל אביב האריכה בשנית את מעצרם של יוסי לוגסי (33) ואוריאן אדרי (19), שנעצרו על ידי שוטרים מתחנת בני ברק בחשד להחזקה ושימוש בסמים שלא לצריכה עצמית.
כפי שפורסם באתר "פוסטה", החשודים נעצרו בעקבות פשיטה שנערכה על דירה ברחוב גן העלייה הראשונה ברמת-גן. בדירה נמצאו בין היתר בולי LSD, אבקות הרואין וקוקאין, וחומרים נוספים. כמו כן נתפסו 30 אלף שקל במזומן.
המשטרה ביקשה הארכת מעצר של שישה ימים, אך הסנגורים ביקשו לקצר את ימי המעצר. כך למשל טען סנגורו של אדרי, עו"ד איתן סבג, כי על המשטרה לבצע את פעולות החקירה שנותרו לה בזמן קצר יותר.

במהלך הדיון התברר גם, כי החשודים היו עדים להתאבדות של עצור אחר בתא בו הם כלואים, מה שהשפיע רבות על הלך רוחם.
השופטת ציינה בהחלטתה כי לחוקרים נותרה פעולה אחת בלבד ברת שיבוש, ולכן היא האריכה את מעצרם של החשודים בשלושה ימים בלבד (17 אוגוסט).

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *