
כתב אישום חמור הוגש לבית משפט השלום בקריות נגד תושב האזור (27), בטענה שתקף את ארוסתו בנסיבות מחמירות, איים עליה וגרם לנזק בזדון, כל זאת תוך שהוא מפר את תנאי מעצר הבית בו היה נתון.
מכתב האישום שהוגש על ידי עו"ד ארנון בהרב עולה, כי ב-18 במאי ילדה המתלוננת את בתם המשותפת ולמחרת שבה אל הדירה באזור הקריות בה מתגוררים בני הזוג, יחד עם בנה הקטין של הארוסה ממערכת יחסים קודמת. יומיים בלבד לאחר מכן, סמוך לשעה 1:00 אחר חצות, פרץ ויכוח בין בני הזוג, במהלכו לפי האישום ניפץ הנאשם שני בקבוקי בירה על הרצפה והשליך לעבר גופה של ארוסתו אפר פחמים מהמנגל שבחצר.
בהמשך העלתה המתלוננת לפייסבוק תמונות המתעדות אותה ואת הדירה, שהועברו למוקד המשטרה. בעקבות הדיווח נעצר הנאשם על ידי שוטרי משטרת זבולון, אך יום לאחר מכן (21 במאי) שוחרר בערבות ובתנאים מגבילים, לפיהם עליו לשהות במעצר בית מלא באזור מגוריו למשך 15 יום. אלא שמכתב האישום עולה, כי כבר באותו יום הפר הנאשם את תנאי מעצרו, הגיע אל הדירה והתעמת עם ארוסתו, תוך שהאשים אותה כי הורחק מן הדירה על רקע תלונתה.
עד מהרה התלהטו הרוחות; בכתב האישום נטען כי הנאשם כינה את ארוסתו "זונה" ולאחר שאמרה לו שתלך עם אחר, איים כי אם תעשה כן – יהרוג אותה. זאת ועוד, נטען כי הנאשם שבר חפצים בדירה ובשיא הוויכוח בעט בשולחן שלידו ישבה המתלוננת. כתוצאה מכך ניתז בקבוק אצטון פתוח לעבר הסיגריה אותה עישנה ואש אחזה בשערה, בפניה, בצווארה ובבית החזה שלה. עוד עולה מכתב האישום, כי לאחר מכן הוביל הנאשם את ארוסתו אל המקלחת, כיבה את האש וברח מהדירה. אגב, חרף הכוויות שנגרמו לה, המתלוננת סירבה להתאשפז בבית חולים ועזבה אותו על דעת עצמה.
נגד הנאשם הוגשה גם בקשה להארכת מעצרו עד תום ההליכים, בה נכתב כי ישנן ראיות טובות לכאורה להוכחת אשמתו, בהן איומים מפורשים ששמעה עובדת בבניין סמוך, כולל צרחות של הנאשם כלפי ארוסתו: "אני ארצח אותך, אני אהרוג אותך". בתיק גם תמונות המתלוננת מכוסה בפחמי המנגל ומסמכים רפואיים המעידים על הכוויות שנגרמו לה. בבקשה צוין גם כי לנאשם שלוש הרשעות קודמות, בהן החזקת סמים, איומים וחבלה חמורה בנסיבות מחמירות. על פרטי הנאשם והמתלוננת הוצא צו איסור פרסום.
סנגוריו של הנאשם, עורכי הדין יוני דדון ולימור לוי מלאך דדון, מסרו בתגובה: "הנאשם מביע צער רב על התאונה הקשה שארעה. לא היתה לו כל כוונה לפגוע בבת זוגו, הוא כואב את כאבה ומצפה להשתחרר במהרה ולסייע בשיקום המשפחה".











מוכן להתערב עם מי שרוצה שסיגריה לעולם לא מדליקה אציטון… גם לא דלק